Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.03.2010., 00:02   #1
ssi24
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Pitanje u vezi internet cornera

Ovo ljeto planiram u svom kampu otvorit mali internet corner sa 3 ili 4 kompjutera, no budući da u mom mjestu nema adsl a i signal za mobitele je loš zanima me zna li tko kako se može pojačati jačina npr vip internet usb sticka kako bi hvatao bolji signal?

Pod uvjetom da to rješim zna li tko mogu li sa tim jednim usb internet stickom spojit sva 3 ili 4 komjutera tako da se na internet može samo preko tog usb sticka?

Unaprijed zahvaljujem
ssi24 je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2010., 00:30   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
preskupo, presporo. ne znam sto ti drugo reci nego da odustanes od ideje, neki dan sam frendici upravo vip bezicni net sredivao, sporo + 75MB za 50 kuna.......
sto se tice vise kompova na istom sticku, ne znam kako to izvesti. no ako i uspijes preko jednog ili dva sticka spojiti sva cetiri, racunaj da ce veza biti jos vise spora...... uglavnom, mislim da ti se nikako ne isplati.

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.03.2010., 02:31   #3
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Slažem se, probaj rađe dovući adsl preko wirelessa pa će ti to koliko toliko radit.
tskarda je offline   Reply With Quote
Staro 27.03.2010., 11:48   #4
ssi24
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
nažalost dovući adsl preko wierlessa nije moguće, jel možda ima kakva antena da pojača signal internet usb sticka?

šta se tiče brzine, ona je manje bitna glavno da ide, znam da mi se baš i ne isplati no gosti stalno traže internet, a kada bi to sredio nebi gosti sam dolazili nego i mještani.

a bi li možda bilo moguće recimo dva kompa spojit preko jednog vip internet usb stika? ja imam vip internet usb stig od 5 gb.
ssi24 je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2010., 23:12   #5
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
hmm, znaci ni adsl ni wifi bas nikako??
ti stikovi i homeboxovi nisu bas rjesenje..

a, posto bi mogao malo bolje zaraditi, kad kazes da je tolika potraznja, mozda d apogledas ovakva rjesenja..

http://www.viasatnet.com.hr/
http://www.ing-servis.com/viasat/downlink.html
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7850
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno