|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
jeftini laptopi u usa
Ovo sam između ostalog pronašao na www.ecost.com Pavilion 3400+ Athlon 64 Wireless G Notebook with DVD+RW and 15.4'' Display ( hp Refurbished - Model ZV5255US ) AMD Athlon 64 3400+ Processor, 512MB RAM,60GB Hard Drive, DVD+RW Drive, 802.11g Integrated Wireless, 15.4 WXGA Display, Windows XP Pro, Refurbished $929.00 Pavilion XP3200+ DVD+RW Wireless G Notebook with 15.4'' Widescreen ( zv5260us Series ) Refurbished AMD Athlon 64 XP3200+ Processor, 512MB DDR SDRAM, 80GB Hard Drive, DVD+RW/CD-RW Combo Drive, 802.11g Wireless Access, 56K Modem, 10/100 NIC, 15.4" WXGA Display, Microsoft Windows XP Home $929.00
![]() |
#2 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
Jebote ako je ovo jos i istina odoh ja na ljeto crncit za nek lap,pod hitno mi treba !! Dali je netko mozda imao iskustva s ovom trgovinom ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
|
Ovo ti je samo da se narajcaš a u stvarnosti je jako teško pronaći shop koji šalje preko velike bare tako da je najbolje ako imaš nekoga da ti to donese. meni je donijelo taj "refurbished" tj. lap koji je vraćen iz trgovine zbog neke banalne greške na pakovanju ili nekog sitnijeg nedostatka. To se vraća proizvođaču i onda on detaljno sve pregleda i vreti u trgovinu sa sniženom cijenom. Za pohvalu je da ćeš ići raditi i zaraditi lovu , daj stisni malo više pa odi u USA sam i donesi si kaj hoćeš. Sad ti je $ po 7,6 pa ti računaj....
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
driver
|
Ha, 'oće se čovjek zabunit, tzv. brojevna inverzija. Ma znaju forumaši čitati tečajnu listu...btw. daj vidi kaj sam postal na "Tko ima jaču makinu od mene" pa mi pojasni kaj je ono od hardveraja. Hvala unaprijed na trudu a ako se dobro ne vidi mogu ti poslati slike u boljoj rezoluciji
![]() |
#7 | |
Dubwise
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
driver
|
Pojašnjenje termina refurbish
Sva roba, uglavnom elektronika svih vrsta, kad dođe u trgovinu u USA, ako je oštećeno pakovanje, nedostaje koji kabel koji bi morao biti uključen u pakovanje, fali manual ili ono najgore, stvar ne radi ( a često puta ne radi zbog krajnje banalnog razloga ), vraća se u pravilu proizvođaču na provjeru i kompletiranje. U povratu, ta je roba označena kao refurbish i prodaje se po nižoj cijeni a ispada da je dvostruko provjerena. Npr. kvalitetan fotkač dođe iz tvornice potpuno ispravan ali nedostaje kapica za leću i remen za nošenje. Trgovac prodaje taj fotkač za 420 $ a puna mu je cijena 650 $. Onda kupiš taj fotkač, pa u HAMI oba dijela koji nedostaju za 100 kn. Kod nas je nažalost drukčije. Evo jedan link za ilustraciju http://www.ecost.com/ecost/shop/detail.asp?DPNo=456141
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 28.03.2005. u 06:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dubwise
|
ta kazete na ovaj laptop,druga je trgovina doduse u kanadi ali na srecu imam tamo nekog tko bi mi to mogao nabaviti i poslati !!! http://www.tigerdirect.ca/applicatio...Tab=0&NoMapp=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: jeftini laptopi u usa
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
driver
|
Ha, teško mi dođe pri srcu kad vidim kakavog sve smeća navuku naši trgovci iz bijelog svijeta i prodaju nam po high-tech
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|