|
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ček misliš stavit sliku na sam cd - na njegovu gornju površinu ili na kutiju od cd-a? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
ako mislis izrezat komad papira i ljepilo u ruke onda : bonker : a ako mislis odradit posao i da to na nesto lici , onda printable CD/DVD i odgovarajuci printer : goood :
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Tako je...ima ih za kupiti u Ri na Korzu, u prolazu prema hotelu Bonavia preko puta Krasa u onom ducanu, mislim da je 100 komada 40 Kn... No one su jako nezgodne, cesto se znaju odlijepiti. Meni neki dvd-i i cd-i na koje sam lijepio covere preskacu u dvd playeru. Morao sam maknuti naljepnicu da bi mogao gledati sadrzaj... slazem se s kolegom, puno sretnije rjesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Printable CD (npr. Verbatim) + Canon PiXma iP4300 (npr.) i piči ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nebi se bas slozio sto se tice naljepnica. imam jako puno medija na koje sam ljepio naljepnice i do sada niti jednog problema nije bilo. a medije cesto koristim, neke sam radio za druge ljude i nikada mi se nitko nije zalio... naravno, ne kupuju se petoparacke naljepnice. ja koristim verbatim 3-cd na a4 papiru. no samo zato sto sam ih kupio pa da ih potrosim. puno kvalitetnijima sam nasao pod brandom APLI. te naime pokrivaju cijeli medij, pa i prozirni dio na kojem nisu podaci. tako puno ljepse izgleda. ljepilo je veoma cvrstom. dapace, ta impresivna kvaliteta ljepila je jedino sto mi radi probleme od samog pocetka. naime iste sekunde kad straznja stranica naljepnice samo dotakne bilokakvu povrsinu, tamo i ostaje. jako je tesko ljepiti, zato i pokusavam nabaviti napravicu za ljepljenje naljepnica na medije. kupio sam za faking 200kn od pelikana upravo to ali gadovi su uspjeli krugove napraviti za mm vece od standarda tako da je uredaj neupotrebljiv sa bilo kojim naljepnicama osim pelikanovih - koje su uzas. uglavnom, kupi prave, a ne seljacke naljepnice. apli ja mislim su oko 50kn u technomaxu. 25 listova, na svakom 3 naljepnice jel. pa si racunaj. cd/dvd ces dat kunu vise za printabilni (minimalno) i to ti je 75kn. ovo je 50. pouzdano je + netrebaju ti mutavi printeri i ***ade s tim. acoustica cd/dvd label maker i to je to. no to je dakako moje dozivljavanje konfora i to je kako ja radim. 100 ljudi 100 cudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
zanimljivo rjesenje, mozda cak i bolje od printanja na printable medije... prvo mozes to sa bilo kojim printerom odraditi i staviti na bilo koji medij, jer printable medija bas nema svugdje za kupiti, jedino je problem kao sto kazes ljepljenje toga ako tako brzo lovi..
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@evilm@ster je, stvarno brzo i kvalitetno ljepi. kao sto rekoh, nikad problema. u jednoj printaoni sam vidio imaju tu napravicu. fenomenalna stvar. sastoji se od 2 dijela. na jednu se stavi naljepnica, na drugu cd. fiksirano je oboje zbog nanometarske tolerancije na velicinu pipaca koji idu u rupe. samo se uzme u svaku ruku jedan komad i spoje se - naljepnica je savrseno naljepljena. stisneš par puta naravno, da budes siguran i to je to. nevjerojatno da tako nesto jednostavno nema kod nas za kupiti nigdje. u euronicsu su mi rekli da je bilo pa nije nitko kupovao pa vratili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ev1LMa5ter
|
Ja evo vec dulje vrijeme razmisljam o tome da uzmem printer sa opcijom printanja na CD, ali nije bas neki veliki izbor, jos ako ostavis samo one za koje se da nabaviti zamjenska tinta izbor je jos i manji... zato bi ovo bila jako dobra alternativa, samo da negdje ima te sprave za nabaviti jer znam dok bi ljepio rucno da bi bilo : evil : EDIT: na ovu spravu si mislio, http://www.medea.co.uk/pressit/prod_...and_labels.htm ili ova http://shopper.cnet.com/Avery_CD_Lab...-30416918.html
androidhrvatska.com Zadnje izmijenjeno od: EvilM@ster. 15.02.2007. u 12:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Ev1LMa5ter
|
Za to je dobar, a za sliku po cjelom mediju nije... ne izgleda bas nesto a i traje 45 min za malo bolje slike.. @mat Evo ovdje sam nasao taj aplikator... ovaj mi se cini dobar.. http://www.limes.hr/katalog/proizvod...orm.htm?page=1
![]() |
#14 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
OMG Visage, mat je popio trajni ban pred kakvih 6 mjeseci, teško da će ti ovdje napitanje odgovorit ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Davna tema... Uglavnon ja san proba i nije mi se svidilo, a malo mi je skupo kad sve zbojiš i oduzmeš... Nego kako iman običaj sve medije stavljat u kutije, jednostavno skoknem na Cdcover.cc isprintam front image, izrežem, stavin u kutiju i to je to. Bolje mi ne triba
![]() |
#20 |
Ev1LMa5ter
|
Ja sam se ipak odlucio za canon ip4500 i printabilne verbratim medije..... jer ovaj moj epson me neki dan rashebao pa sam ga ajmo reci malo jace lupio ![]() javi kako radi ova stvar....
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ma koje naljepnice... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Isprintaš sa običnim printerom na obični samoljepljivi papir iz najbliže papirnice, malo se pozabaviš sa običnim škarama i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |