|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Svaka čast ![]() Ali meni je najdraže što je umlatio Roddicka...tip mi je antipatičan maksimalno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma Ljubo je zakon :clap: Onako skuliran, niti jednom nije pokazivao znakove neke nervoze, sredio je bahatog amera, koji je na pocetku imao nos uzdignut do zadnjeg reda tribina ![]() Na kraju se Roddicku tresla ruka od straha sto ce mu svi reci ![]() Je*es DREAM TEAM kada je tu HRVATSKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Moram priznat da me ovo iznenadilo ![]() Iako znam da je Ljubo u životnoj formi i da bi dakat mogao pobijediti bahate Amere, nekako ipak nisam vjerovao jer sam mislio da je "u glavi" preslab. Ali ovo me preugodno iznenadilo, dječacima svaka čast, tako Amere sprašiti :clap:
![]() |
#7 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Pridružujem se čestitkama na prolazu protiv Amera našim tenisačima :clap: :clap: :clap:
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
WHOOOOOOOOOO HOO!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma Ivan je car covjece... koliko je samo finala imao hebote. u zadnje vrijeme skoro uvijek dodje do zavrsnice. a stvarno je pokazao da je car sinoc. samo naprijed CARREEEEEE! ![]() ![]() ![]() ![]() :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
: goood : kak su ih sredili,nemreš bilivit najače mi je bilo kad je Ljubo pustio zadnji gem ovom,tj. njegov...ono tip zabi tri asa a Ljubo mrtav hladan,.... ![]() al ovi Ameri poni sebe jučer ovi skakuću na početku isto danas ovaj nabrijan na početku a nakraju puuuuuuuuuuuuuušing:clap: : hello2 : pozdrav iz drugog kola ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|