|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Pioneer DVR108 - problem
-Interesuje me da li netko zna zasto kada snimam CD/DVD medije stalno skace Used read buffer i vreme snimanja sa znatno produzuje? Primer : Imam PIONEER DVD-RW DVR-108 snimac i nekada sam narezao DVD medij za 7 minuta na 8X a sada mi treba 30 minuta zbog skakanja onog dole sto se nalazi pored imena snimaca. Napominjem da nista ne redim za vreme snimanja DVD medija znaci ne opterecujem procesor dodatno. Da li postoji neka opcija koju sam mozda slucajno ukljucio pa da mi zbog toga vreme snimanja tako dugo traje.- Pokupljeno s titlova.net jer i ja imam sličan problem.DMA je uključen,tako problem nije u tome.Nero je 6.6.0.3.Jebemti kad moram 30 min čekat da mi sprži igricu.Jel zna tko rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Možda fragmentiran disk?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
prijatelj mi u servisu ima nekog nec-a kojem takodjer treba pola sata da sprzi dvd (na bilo kojoj brzini) buduci da to nikako nismo uspili rjesit vjerojatno je przilica neispravna vrlo lako je moguce da je i kod tebe to slucaj pa ako je prza jos pod garancijom mozda je vrime iskorisit taj papir
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Prža je sama na ide kablu otkad sam je dobio.Imam novi firmwire i neki stariji ASPI driver.Da njega probam zamijenit?Sa starijim nerom nije se dešavalo!A nemogu uzet starije jer onda neće da prži sve medije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Nero obično koristi svoj driver. Frend ima dvije 108-ice i koristi Nero 6.3.1.20. Na koje medije neće da prži sa starijom verzijom Nera?
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Kvark - napiše couldn't perform lead-out. Phillips,verbatim,sony fini mediji u pravim dvd kutijicama od 10-15kn znao je doć do nekog postotka da stane i uopće neće više da se pomakne po sat i po vremena.Skinuo sam novi ASPI i upravo skidam najfriškijeg neru pa ću vidjet jel u pogonu kako spada.Ako sam u listopadu dao 900kn za nju oću da prži na dvd koji ja napravim brusilicom a ne da mi pare propadaju zbog idiotarija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Frend je pržio na Verbatim, Traxdata, Arita, Sony i nije imao tih problema. Ako novi ASPI ne pomogne probaj nadogradit firmware.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Ma jebeni nero.Imao sam i novi ASPI i firmwire pa opet nije htio pržit.Al kad sam instalirao 6.6.0.1. problem je nestao i pržio je ama baš sve.Nesjećam se kad mi je propo zadnji dvd.Sad sam skinuo 6.6.0.8. pa da vidim oće pržizt brže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|