|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Problem s mailom
Bok, ljudi! Već dobrih godinu dana imam problem s yahoo mailom. Naime, problem je počeo lani u četvrtom mjesecu. Kad sam došla na stranicu za prijavu i upisala login i password, nisam mogla ući u mail, nego sam bila vraćena na stranicu za prijavu. Da bih mogla ući u mail, morala sam promijeniti šifru. I to mi se događalo dobrih mjesec dana svaki dan. Poslije se to počelo događati rjeđe, npr, jednom tjedno, a zatim 2-3 puta mjesečno. Uglavnom kako-kad. Ne želim ispasti paranoična, ali me zanima je li moguće da mi netko ulazi u mail i čita poruke, budući da moram mijenjati šifru da bih ušla u mail? Primijetila sam da mi mail normalno radi kad su npr. godišnji odmori po ljeti (sedmi i osmi mjesec nije bilo nikakvih problema), a onda je opet počelo. Ne znam više što da mislim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Lako moguce da ti netko cita mailove. Jeli primjetis kakve promjene u inboxu (etc.)? Jesi mjenjala sigurnosno pitanje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Mislim da, ako netko i ulazi u mail, samo čita. Malo sam pratila koliko se često to događa i vidim da se nikad ne događa kad su nekakvi praznici ili godišnji, a inače to bude (makar sad) jednom na tjedan. U zadnje vrijeme svaku subotu. Ne znam, čula sam da se može provaliti preko sigurnosnog pitanja, a da također postoje neki programi s kojima se provaljuje u mail? Također sam primijetila da uvijek kad mi se dogodi da ne mogu ući u mail, one zaštite na yahoo mailu koja osigurava da ne uđeš na phishing stranicu nema (s tim da sam na pravoj yahoo stranici -login.yahoo.com), onda se ta zaštita nakon nekog vremena vrati, a ja trebam mijenjati šifru da bih otvorila mail. I uvijek tako. Valjda sam već preko 50 puta promijenila šifru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|