Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.04.2010., 00:05   #1
helena24
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Problem s mailom

Bok, ljudi!
Već dobrih godinu dana imam problem s yahoo mailom. Naime, problem je počeo lani u četvrtom mjesecu. Kad sam došla na stranicu za prijavu i upisala login i password, nisam mogla ući u mail, nego sam bila vraćena na stranicu za prijavu. Da bih mogla ući u mail, morala sam promijeniti šifru. I to mi se događalo dobrih mjesec dana svaki dan.
Poslije se to počelo događati rjeđe, npr, jednom tjedno, a zatim 2-3 puta mjesečno. Uglavnom kako-kad.
Ne želim ispasti paranoična, ali me zanima je li moguće da mi netko ulazi u mail i čita poruke, budući da moram mijenjati šifru da bih ušla u mail?
Primijetila sam da mi mail normalno radi kad su npr. godišnji odmori po ljeti (sedmi i osmi mjesec nije bilo nikakvih problema), a onda je opet počelo. Ne znam više što da mislim.
helena24 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2010., 23:56   #2
zwo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Lako moguce da ti netko cita mailove.
Jeli primjetis kakve promjene u inboxu (etc.)?
Jesi mjenjala sigurnosno pitanje?
zwo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.04.2010., 00:45   #3
helena24
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor zwo Pregled postova
Lako moguce da ti netko cita mailove.
Jeli primjetis kakve promjene u inboxu (etc.)?
Jesi mjenjala sigurnosno pitanje?
Promijenila sam sigurnosno pitanje. U inboxu ne vidim nikakve promjene.
Mislim da, ako netko i ulazi u mail, samo čita.
Malo sam pratila koliko se često to događa i vidim da se nikad ne događa kad su nekakvi praznici ili godišnji, a inače to bude (makar sad) jednom na tjedan. U zadnje vrijeme svaku subotu.
Ne znam, čula sam da se može provaliti preko sigurnosnog pitanja, a da također postoje neki programi s kojima se provaljuje u mail?

Također sam primijetila da uvijek kad mi se dogodi da ne mogu ući u mail, one zaštite na yahoo mailu koja osigurava da ne uđeš na phishing stranicu nema (s tim da sam na pravoj yahoo stranici -login.yahoo.com), onda se ta zaštita nakon nekog vremena vrati, a ja trebam mijenjati šifru da bih otvorila mail. I uvijek tako. Valjda sam već preko 50 puta promijenila šifru.
helena24 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2010., 11:38   #4
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
yahoo mail je smeće.

Bolje si napravi novi e-mail na www.hotmail.com ili gmail
khm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori