|
![]() |
#1 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nvidia ForceWare 197.13 WHQL driveri
Download WHQL Citiraj:
nikakvih problema nema ni kod GPU Acceleration kad gledam Full HD materijal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Znaci da slobodno izbjegnem ove? Imam 196.75 i ako nema poboljsanja u 197.13 u odnosu na moje jer mi se ne isplati brisati bezveze moje i stavljat nove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima li koja žrtva osim Burka da ih je probala ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam ih isprobao i sve je bilo ok. COD4/6, FEAR2, Bioshock2, Battlefield BC2, sve je radilo bez greske. no vidio sam da ima i 197.25 pa sam njih bubnuo i na njima sam. isto kao i s prijasnjim, nema problema! ![]() http://downloads.guru3d.com/Forcewar...load-2502.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja stavio na laptop sa modanim inf-om. Za sada mi jedino sto sam primjetio gpu-z ne pokazuje da je directcompute ukljucen. Moze li mi netko sa desktop grafom provjeriti ovo pa da probam dalje mrljavit po inf-u? tnx 197.25 su beta još: http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Antimićanin
|
ja sam stavio te 197.25 beta i sve mi radi najnormalnije. vele da su to isti driveri kao i 197.13, samo što je nešto poboljšano glede Starcraft 2 beta. i da, GPU-Z mi pokazuje DirectCompute da je uključen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam dobio 2-3 fpsa vise u BC2, a u drugim igrama bas i nisam skuzio razliku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel zna itko hoce bit Xtreme-G verzija 197ice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://imouto.my/configuring-kmplaye...itecture-cuda/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ima li uopce razlike izmedju DirectX akceleracije (DXVA) i Nvdiijine CUDA-e Par puta sam za probu ukljucio u Powerdwd-u graphic acceleration, razlike nema, dapace slika je gora jer nemogu onda korisit filtre za poboljsanje slike. Hvala unaprijed
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Konkretno kod mene što se snage cpu-a tice, nemam problema, osim kada stavim Power saver plan, tada cpu radi na 800mhz i 1080p voli štekat, skakat i zvuk kasni, rani što već. Kako mi grafa to radi taj problem više ne postoji. E sad, ovo je dobro pitanje za bateriju, baš bi trebo test jedan nabacit sa 1080p i budem kad uhvatim vremena. Razlika između dxva i cude, dxva render ide preko directx-a, a cuda preko cude :P koja je samo za nVidine grafe koje ju podržavaju. Zašto ne bi to koristio barem za takvu glupost kad već to imam. Razliku u kvaliteti prikaza nisam primjetio. koristim kmplayer koji ima vrhunsku sliku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Antimićanin
|
197.25 by XG Windows 7 32-bit Windows 7 64-bit nema nVidia HDAudio drivera i maknut je PhysiX. pa ko oće, go for it ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|