|
![]() |
#1 |
Jedan je CAR
Datum registracije: Mar 2004
|
DDR Booster
Cisto da se nadovezem na slicne threadove Ljudi jel imao neko pri sebi neki DDR buster (tipa OCZ i sl.), i kakva su mu iskustva???? Razmisljam se da nabavim tako nesto al da ne bude cisto bacanje para... Na NF7-S rev2 ide u 3 memorijski slot Koliko je poboljsanje performansi i stabilnosti sa ovako necim??? Poz P.S. Lepe vam ove slicice o volt modu, sve ih znam itd... Pogotovo ovaj "easy":clap: mod, da budem precizniji Vddim rail mode, koji bi trebao automatski da setuje Vtt na 1/2 Vdd ali da li je bas sve tako lepo kao sto izgleda ne znam.... Cisto bih voleo da neko ko je radio nesto slicno tipa "Lord Lemilica" da svoje misljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
frendu u njemackoj ga stavio uz korsa i mogu sam rec da je lijepo islo do 3.4 ![]() stabilno ofkors...prime ![]() iskustva...fakat lagano s njime rukovat...stavis na njega 2 molex konektora...tj njegov kablic,i namijestis kolko os il kolko ide ![]() pazi da ne zamijenis zutu i plavu boju...mislim da su markirani...al ne sijecam se |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jedan je CAR
|
Kako ide kombinacija Booster + Volt mod Trebaju mi voltaze 3.5-4 za moje BH5 lepotice |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jedan je CAR
|
Gledao sam malo rewiev-ove i pronasao par "zanimljivih" stvari Daklem na mojoj ploci ovo u potpunosti onemogucava Dual Chanal support posto se stavlja u 3 slot koji je ustvari prvi u koji stavljas memory stick ako hoces dual chanel. Sad posto Barton nema dual chanel memorijske kontrolere mislim da se ovim nista ne gubi ali gresim li????? Plus na OCZ sajtu je definisana voltaza koja je podrzana 3.4V a Booster max je mnogo iznad toga - 3.9V Daklem dragi moji experti izjasnite se.... Vredi li ?????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|