|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
msn se gasi svakih par sekundi
Pozdrav imam jedan problem sa msn-om koji m se danas prvi puta desio. Normalno sam ga upalio, normalno me prijavio i za par sekundi me izbacio, reko dobro idem opet i tako 5,6 puta. Restartam komp u nadi da će pomoć i ništa,onda sam ga deinstalirao i opet instalirao međutim ni to nije pomoglo, onda sam napravio novi windows live id i naravno ni to nije uspjelo i dalje me nakon par sekundi izbacio. Pregledao sam komp sa avg-om i sa spybot s&d i nisu ništa našli, a ja polako gubim živce..Pomagajte ljudi! P.s. Os je xp sa sp3.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao rucno (ili sa nekim od unistallera "pocistit" sve sto se da), pa da probas onda? Iako sam imao slican problem ali rjesenje nisam nikako mogao nac ![]() Zadnje izmijenjeno od: Joke. 13.03.2010. u 20:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni se to jednom dogodilo kad sam sjeo za djevojkin kompjuter. Samo je meni izbacivao ovo: Error. Over-intelligent user detected! ![]() Salim se. Nisam nikako uspio rjesit - trazio po svim forumima ali bilo koji savjet nije pomogao - jedino je rjesenje bilo to da sam joj napravio reinstal windoza....
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2010. u 22:34. Razlog: spajanje postova |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
molim za malu pomoć oko messengera!! instalirao sam nekoliko verzija windows live messenger-a i kod prijave mi izbaci na svakom error 80080005 ( OS je lastxp i kod kolege koji mi je prije dva dana reinstalirao komp sve normalno radi ali je on na putu pa nemože to da mi pogleda) na bilo kom drugom kompu se bez problema prijavim s tom adresom i lozinkom!!! molim vas pomažite!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pogledaj si sat i datum.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |