Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2010., 01:02   #1
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
hamachi + stare igre

Krenuli frendovi i ja neke stare igre igrat. Pretpostavljam da nam je preko hamachija najlakše pa smo to instalirali.

Problem je što su nam i quake 3 i age of empires 1 dosta štekali. Probali smo 1 frend i ja quake 3 sa 3 bota i uvijek je onom koji se joinao dosta štekalo. Ista stvar s age of empires 1. Čudno mi je s obzirom da mi sam preko garene mogao hostat warcraft 3 i do 5 ljudi je normalno išlo. Također sam na staroj microsoft zoni još davno mogao hostat 1vs1 age of empires 2 na 56k modemu.
Paket mi je t-comov 4/256. Još kužim za quake da mozda treba veći upload, ali za age of empires mi je to nevjerojatno.

U čemu bi mogao bit problem?
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2010., 13:46   #2
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ZMAJ Pregled postova
Krenuli frendovi i ja neke stare igre igrat. Pretpostavljam da nam je preko hamachija najlakše pa smo to instalirali.

Problem je što su nam i quake 3 i age of empires 1 dosta štekali. Probali smo 1 frend i ja quake 3 sa 3 bota i uvijek je onom koji se joinao dosta štekalo. Ista stvar s age of empires 1. Čudno mi je s obzirom da mi sam preko garene mogao hostat warcraft 3 i do 5 ljudi je normalno išlo. Također sam na staroj microsoft zoni još davno mogao hostat 1vs1 age of empires 2 na 56k modemu.
Paket mi je t-comov 4/256. Još kužim za quake da mozda treba veći upload, ali za age of empires mi je to nevjerojatno.

U čemu bi mogao bit problem?
Prije bi reko da AOE treba više, jer u qake-u netreba puno uplodad sve već ima na kompu od ostalih igrača, sam položaj igrača i ko šta puca , animacije i ostalo jevec na kompu, a u AOE puno jedinica ima...

ShebY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.03.2010., 09:40   #3
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Hamachi koristi enkripciju i kompresiju paketa koje ipak generiraju laga dakle malo se poigrajte ti i frednovi s opcijama dok ne nađete najbolji modus za sebe...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno