|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Imesh poremetio sve foldere od muzike na hard disku
Instalirao sam Imesh na laptop.Kada sam išao promjeniti mjesto downloada pjesama Imesh me pitao želim li pridružiti svu muziku sa hard diska u Library od Imesha.Kliknuo sam Yes i počeo je pridruživati sve pjesme.Kada je završio pridruživanje dočekalo me neugodno iznenađenje.Sva muzika koja mi je bila na hard disku mi se razmjestila.Prije su sve pjesme bile u svojim folderima podjeljene na strane i domaće te podjeljene po izvođačima i sve skupa su se nalazile u glavnom folderu zvanom Muzika, a sad su sve razbacane unutar foldera Muzika i svaka pjesma je u izvan foldera od izvođača ili su se stvorili novi folderi istog imena kao i pjesma i u njima se nalazi pjesma.Zanima me može li se ikako vratiti izgled foldera kao što je bio prije.U ovakvom stanju nemoguće se snać,to je preko 5000 foldera i pjesama nabacanih bez ikakvog reda.Postoji li nekakav restore D: diska da mi se vrati prijašnje stanje?Ili neko drugo rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Undo move? ![]() Probaj system restore od windowsa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
To će bit nemoguća misija jer ni sam ne znam šta je stalo u kojem folderu.A tako sam lijepo bio razvrstao muziku da mi dođe da plačem kad vidim koji je nered sad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|