|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
(riješeno) GeForce 8600GTS 256 MB DDR3 - crvene kocke i linije na monitoru
Poštovanje.imam Point of view Geforce 8600 gts 256 Mb ddr3.Jučer su mi se na PC-u počele pojavljivati crvene kocke i redovi vertikalnih linija (točkastih i ravnih) od trenutka kad upalim pc.nemogu ući u windowse niti ništa(osim safe mod).u čemu je problem?jel mođda grafička kartica ????hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nažalost da, memorija na grafi je odapela. Posjeti ovaj thread, sve ti u njemu piše o čemu se zapravo radi. Ako se odlučiš na taj potez, sretno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
EDIT: Sada sam ponovo pročitao post... Memorija je navjerovatnije crkla. Ako imas garanciju na nju otidji i zamjeni je prije nego sto je strpas u rernu.
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
isti shit bio sa ultrom koju sam palio sa fenom. makni hladnjak, ocisti memoriju od one blesave "paste-jastucica", i spali ju na 500-550°C kojih pol minute-minutu. u svakom slucaju postoji velika sansa da vratis graficku u zivot ![]() i da, cisto reda radi, tema je trebala ici u Hardverski problemi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
e hvala puno na pomoći.prejadno je kaj sam dao tolke pare za nju i sad crkne,a asusova grfička radi 10 godina bez mane.Znači još se da nešto srediti?Iz principa mi se ne kupuje nova,ali možda ću morati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
|
budem ja uskoro prodavao 8600GTS, ali od XFXa. hoces? ![]() nego, stvarno nemas sto izgubiti jer je kartica u klincu. posudi ako nemas taj pistolj (koji izgleda kao fen/susilo za kosu) i ozezi ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
|
nema, cini mi se da "nvidia-lem" ima cca dvije i pol/tri godine rok trajanja. onda slijedi pecenje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma to sam čitao nešt još dok je bila najavljivana g80 8800 serija da će se upotrebljavat visokokvalitetni lem. Baš je kvalitetan kad 80% posto kartica te serije odapne ![]() sve u broju 8 xD
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
Imao sam sreće što sam bio drito u svom servisu,tako da sam imao opermu za to napravit.glavno da radi sad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|