|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ocz Vx- Wow !!
OCZ VX- WOW !zasto DFI ima 4V vdimm, evo odgovor, check this out. http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
DFI i ni jedna više ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa taj ram ima bar 10% bolje performanse od ostalih...koji su to čipovi? :confused: Možda je došlo do greške, ako nije svača čast OCZ-u :clap:
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
citajuci test sa XS foruma tip je uglavnom reko da je sa 3.4V dobio htt na 253,i nece vise na 2-2-2-5,bez obzira na voltazu,dok je sa starim VX-om na 3.6v dobio 2-2-2-3 262fsb,i sad se zali da je bezveze prodao stari VX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ista stvar ko puno jeftiniji Twinmos speed premium, samo će zbog imena koštati duplo više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
neće, negdje sam pročitao da nije tako skup, štoviše da spada u jeftinije ocz memorije... eh da, pa nije nf4 jedina solucija za tu memu... ima više mogućnosti: 1. ocz ddr booster (ocz čak prodaje vx u bundle-u s boosterom) 2. kupnja napajanja s podesivim railovima 3. mod ploče 4. mod napajanja tako da ima podesive railove |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Cucci
Datum registracije: Mar 2004
|
A za što služe ti podesivi railovi i što to uopće je?Baš me zanima, nisam nikad čuo za to.
![]() |
#10 |
the luda ribetna
|
utt su izasli???tj vec su u prodaji?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
da, još od 1. mjeseca u civiliziranom svijetu, kod nas - još ne, koliko ja znam... @cyber_eye: podesivi railovi, što ti tu nije jasno, ime govori sve... :confused: možeš podešavati output na pojedinim railovima (naravno u razumnim granicama), npr. želiš da ti 3.3v rail daje napon od 3.5v... dakle overvoltaš, isto tako možeš i undervoltati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
huh ocu winbond-a ![]() znao sam da ima nesta s njima...tj cuo o njima... a da su vec izasli?! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|