|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
(riješeno) Instalacija Windowsa XP stane na 35 min - Installing Devices
Poštovanje! Molio bi vas za pomoć oko instalacije XP-a, naime novo kupljeni komp mi se zaledi usred "Installing Devices" prilikom instalacije WindowsaXP SP2 (35min do kraja). Možete li mi pomoći kako da ovo riješim? Probao sam gasiti razne stvari u Biosu ali nije pomoglo... P.S. Čak se ni Win7 ni WinXP SP3 ne žele instalirati jer se isto zaledi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ocemo cekat ![]() ili ces nam rec o kojoj konfi se radi? http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...a#faq_problemi
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ah, sorry! Ovako, konfa je: Intel Pentium Dual-Core 2,93 (E6500) MSI P43-C51 Apacer ddr3 1066Mhz, 1GB (za sada zbog para) XFX Radeon HD4830, 512MB, 256-bit HDD WD Caviar Blue, SataII 320GB, 16MB cache PSU Fortron PNF serija, 400W, SuperSilent Kućište nije bitno, ali jedno od najjeftinijih EVC-a... Eto! Probavao sam dosta toga, ali nisam uopće siguran u kojem dijelu hardvera je kvar... Grafa, napajanje, rami?!? ... Nisam komp kupio u jednom dućanu, nego u tri, pa ne znam ni kakav stav imaju servisi prema tome, pa ako itko može pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cudno, dali si imao kakav usb uredjaj prikljucen na pc kod instalacije. Ako jesi, cupaj van. Jel bas komp "zamrzne" ili samo stoji na tom dijelu. (provjeri paljenjem/gasenjem num locka). Mediji su ti u redu?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
@nino - Imao sam usb i miš i tipkovnicu, ali sam ih zamjenio sa starim rezervnim ps2 mišem i tipkovnicom. Inače se baš zaledi, jer onih 5 kvadratića dolje desno stanu, a lampice na usb tipkovnici i mišu se ugase kao da je nestalo struje u njima. S ps2 se ne gase lampice, ali svejedno zašteka (zaledi se opet tako da kursor miša stoji na ekranu zaleđen neovisno o tome što ja vrtim mišem na sve strane). Medij (cd) je od frenda koji je prije par dana baš bio kupio komp i instalirao si te windowse dok sam ja bio kod njega i ni najmanjih problema nije bilo... @coconut - s hardom je sve ok, nikad nije za njega niš prijavljivalo, a ako isključim sata kontroler u biosu, tek onda ne reagira jer je sata hard. + bio sam na starom kompu instalirao windowse na taj hard i to bez problema, samo kad taj hard vratim u novi komp Windows se ne diže =>=> probao sam ga dignuti i u Safe-modu jer onda vidim sve one redove teksta gdje piše koje drivere boota i tu mi dođe to agp.sys (jer stari komp ima agp8x grafičku) i onda se sruši jer ja imam pciex16x grafu @weaponx - Rami su Apacer DDR3 1066Mhz (jer mi matična izgleda ne podržava brže bez clockanja) sa latencijama 7-7-7-20 i imam samo jedan modul od 1GB-a. Nisam vidio ništa što bi me uputilo na to da je greška u Ramu, pa sumnjam, makar nisam više za ništa siguran @gnjepar - XP na tu mrcinu zbog toga da mi leti, jer noviji Windowsi mi izgledaju dosta harverski zahtjevniji, a i imat ću još jedno vrijeme 1GB rama zbog para (student, ne), pa sam mislio da bi 2x1GB u dual-chanellu na XP bio ionako ok (jer 2x2GB ionako sam pročitao da ne može do kraja iskoristiti zbog nekog praga od 3,2GB-a). Uostalom, probao sam i Windows 7 i isto se ne želi instalirati (zašteka dok piše Starting Windows i onaj znak windowsa prestane treperiti)... Hvala svima, ali ako imate još neku ideju svakako je dobrodošla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Evo samo da se javim da je problem riješen, frend je donio do mene svoj komp i udružili smo im dijelove (uključujući napajanja, hmmm hmmm, znam), stavio sam XP na svoj hard, dignuo ga u Safe modu i ukucao drivere, nakon toga je i moja konfa bez problema sve dalje vrtila i sama bez šlepanja, a danas sam konačno i zaigrao na svim najvišim postavkama bez problema. Za svaki slučaj jako brzo kupujem novo jače napajanje, jer ionako moram još nadograđivati komp što će kad-tad ipak trebati osjetno više struje nego sada... Eto, hvala svima! Može lock ako treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|