|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nema zvuka-win 7
pozdrav! stavio sam sestri windows 7 na kom i nema zvuka od tada na njemu. kad kliknem na zvucnik dole desno otvori mi onu skalu za pojacavat "Digital Audio (S/PDIF)" kliknem na ikonicu iznad skale i otvori mi properties od toga i tamo pise rear optical jack i samo je crna tocka znaci nije zelena u koju je ukopcana linija. po mom bi to trebalo negdje prebacit da bude taj jack nacrtan i onda bi trebalo radit.
![]() |
#2 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
ispricavam se na glupom pitanju, ali o kojoj je maticnoj rijec? skini nove drivere, stavi nove drajvere. u slucaju ati grafulje, ako si instalirao sa cd-a moguce je da je povukla zvuk na sebe, promjeni audio device u control panel>sound e da i ovo ide pod softverske probleme a ne tu di si stavil ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nemam pojma koja je otisao sam od nje dok nisam razbio komp jer sam vec bio poludio ![]() graficka je nvidia koliko se sjecam. kad odem u sound otvori mi samo digital audio s/pdif dok kod mene evo sad gledam bude dva digitalna audia taj s/pdif,hdmi i speakers opcija. i na kraju pardon sta sam fulao temu,ako moze moderator premjestit onda na pravo mjesto
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|