|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
(riješeno) Acer Aspire 5735z - škripanje kod otvaranja monitora
Pozdrav svima Problem koji mene muči je sljedeći: svaki put prilikom otvaranja ili zatvaranja loptopa pojavljuje se...škripanje...kao da otvaram neka stara drvena vrata, i dodatna nuspojava koja se tada pojavljuje je otezano otvaranje/zatvaranje. Riječ je o relativno novom laptopu star 9mj, acer aspire 5735z. Imam osjecaj da se svakim danom pojačava taj visoki ton koji mi para uši i tjera mi suze na oči, dodje mi da uzmem wd40 i da ga istrosim cjelog na laptopu =) Da li netko ima mozda kakvu ideju i naravno hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Garancija? Nazoves firmu gdje je kupljen, objasnis situaciju... Ako neodobre zamjenu, mailas Acer i vidis sta ce reci...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi grafitne masti ili onu tekućinu za podmazivanje šivaćih mašina (vjerojatno ga možeš kupiti u Bagat servisu iza Pomorskog faxa) i podmaži šarke (domaći bi rekli brtvele) od laptopa.
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Isao sam traziti garanciju i nazalost istekla je, ispostavilo se je da sam se malo zeznuo sa datumima i da je laptop stariji, vrijedila je 12mj tj istekla mi je prije 3mj ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitra. 08.03.2010. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako možeš i znaš, imaš volje i sve što ide uz to sve: skineš plastiku oko pantova/šarki/osovina/... i prvo očistiš sve od prašine, onda možeš iskoristiti bilo što za podmazivanje, možeš čak probati i sa strojnom masti za podmazivanje ležajeva ili tako nešto. Iako moj glas ide famoznom i već predloženom bagatovom ulju ![]() Stvarno konstruktivan prijedlog od ferovca. ![]()
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
yoooy, uvik te ferovske! ![]() Ma šalim se, naravno, no budući da je već dobio konstruktivan prijedlog, mora sam malo baciti na šalu. ![]() Uglavnom, nemoj komplicirati sa svim ovim mastima, jednostavno uzmi kremu za ruke i namaži taj pregib. Škripija je meni monitor, malo kreme od Calendule i već evo 4 godina niti "š", sve pet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Hvala na zanimljivim prijedlozima, nema druge nego ga otvoriti i podmazat =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo samo da javim da je pacijent uspjesno prezivio operaciju, otvorio sam ga (prvi put u mojoj maloj karijeri) i podmazao, vise ne ispusta nikakve neugodne zvukove. Hvala svima jos jednom =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|