|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
C++ zadatak
Pozdrav! Imam problem u C++, ne znam napraviti neki program, a to mi HITNO treba i nemam vremena za samostalno rješavanje. Pa ako neka dobra duša može pomoći riješiti ovaj zadatak, ili barem dio: Korisnik unosi neki cijeli broj N. Program ispituje da li je uneseni broj prosti broj i ispisuje na ekran sumu brojeva od 1 do tog broja (N). Korisnik unosi 2 cijela broja. Program treba ispitati da li je svaki pojedini broj paran ili neparan i potom treba izračunati i ispisati faktorijel za svaki od unesenih brojeva. Korisnik unosi 5 brojeva između 1 do 20. Program ispituje koji od unesenih brojeva je najveći a koji je najmanji. Za ispisane brojeve treba odrediti i ispisati i pripadajuće slovo abecede s tim rednim brojem i ASCII kod tog slova. Korisnik unosi jedan cijeli broj a program ispisuje sve cijele brojeve s kojima je uneseni broj djeljiv. Korisnik zatim unosi još 2 cijela broja, a program ispisuje sve zajedničke djelitelje sva 3 unesena broja. Korisnik unosi bilo koji cijeli broj a program ga rastavlja na proste faktore. Korisnik potom unosi još jedan cijeli broj a program za oba unesena cijela broja ispisuje najmanji zajednički višekratnik. Molim cijenjenje programere za pomoć, možete mi rješenje poslati i na PM. Ispričavam se ako se postao u krivi pdf (mislim da nisam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pm ![]() |
![]() |
![]() |
|
|