|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
problem sa lenovo n300
jedno brzinsko pitanje ...posto jos nisam upoznat sa cjelim slucajem nego samo telefonski ....cura me nazvala i kaze da ima ovakve simptome na laptopu kad ga upali on digne windowse ali je sve u jako niskoj rezoluciji i mis je zamrznut tj sve je zamrznuto, onda ga ugasi i ponovo upali i sve sljaka normalno....to se desava nakon svakog duzeg nekoristenja...znaci prvo paljene sve smrznuto i u niskoj rezoluciji a drugo paljenje ko da nikad nis nije bilo...ako netko mozna zna zasto bio bih zahvalan na pojasnjenju
![]() |
#2 |
Premium
|
kaj bas niko nezna o cem bi se moglo radit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
sorry što ti se kasno javljam, ako koristi win7 neka napravi sve updatee... u devices and printers na laptopu joj nesmijubiti nikakvi uskličnici, upitnici i tako to... događalo se i meni neka nekompatibilnost nvidiinih drivera i win7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta točno ne radi na tom lenovu 3000 n200 (0769efg) ? Za touchpad Ovaj za Vistu nevalja ? http://www-307.ibm.com/pc/support/si...hineind=370183 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
izgleda da je bas u tom driveru od viste i bio problem.... sad sam isao preko devices i printers i troubleshoot pa je sam povukao drivere i zasad radi ... budemo vidli za sad dva dal ce se opet dogadjat kad ga upalim da touchpad ne reagira
![]() |
#9 |
Premium
|
opet upalim laptop i zamrznut touchpad.... al sam primjetio da kad neradi touchpad pojavi se usklicnik kod drivera za grafiku (nvidia) a kad touchpad radi onda nem usklicnika kraj drivera za grfiku
![]() |
#10 |
Premium
|
stavio najnovije drivere s nvidijine stranice za taj lap i opet isto...al cudno mi je sto mogu 100 puta restartat komp i uvjek radi odlicno a kad ga ugasim (shat down) i ponovno upalim onda neradi touchpad i rezolucija se vrati na 800 x 600 ( znaci nedize drivere za grafiku)...ja cu popi..it
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Znači da se kolju drajveri od touchpad - a i grafe, sve šta možeš napravit (dok i ako izađu bolji drajveri) zadnju verziju BIOS and Embedded Controller program ako već nisi u nadi da će BIOS drugačije rasporedit resurse (IRQ) ako je to blem i ako su oba problematična uređaja na istom IRQ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
a da probam sa 64 bitnim windowsima....dal jemoguca kakva promjena u odnosu na 32 bitne....a bios bi ostavio za kraj da nekaj ne zahebem nikky link za bios koji si ostavio ....pise da radi samo na xp-u i visti
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 24.03.2010. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo bas dizem 64 bitnu verziju pa da vidim kaj bu bilo....vec sam lud .....a ak nebu delalo onda ide novi bios makar me to malo frka delat..... pa ak neko ima ideju kak fleshat novi bios na ovom lapu ja bi mu bio zahvalan
![]() |
#15 |
Premium
|
ista stvar i sa 64 bitnom sedmicom.....al kod 64 bitne mi se neruse driveri za grafiku nego samo za touch pad ....od cca 10 paljenja 9 sve radi odlicno a onda opet najednom neradi touch pad i zuti usklicnik kraj drivera za touchpad ....nakon restarta opet sve radi.....vec sam lud i na granici da se rjesim muke bacanjem laptopa s balkona
![]() |
#16 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ma nije problem vratit xp ...problem je u mojoj tvrdoglavosti...to mora proradit i gotovo a i tesko mi s evratit na xp ...na stolnom kompu imam sedmicu od pocetka i naviko sam na nju...tak da bi i na laptopu sedmicu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|