|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Trebam Pomoć (hvala)
imam problema sa driverima za 5200fx. pročitao sam na vašem forumu da su najbolji driveri 71,20. pokušao sam sa njima i sa nekim drugima, al kad god ih instaliram kad mi treba uć u win, monitor mi se pogasi. čitao sam i da trebam stavit neke nove agp drivere ali mi ih ne želi instalirat. pojavi mi se: 16 bit Windows Subsystem C:WINDOWS\SISTEM32\AUTOEXEC.NT The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to teminate the application. imam asusovu p4s800 matičnu. ako neko zna riješenje nek piše. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Uđi u safe modu, obrši ručno drivere (tamo gdje su instalirani) ili korisiti program koji to automatski radi...(ne mogu se sjetit kak se zove) instaliraj si neke starije (56xx) jer sa ovim novima nečeš dobit nikakve nove performanse jer su raženi za novu seriju kartica 6xxx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
vratio sam stare drivere, al oću nove, frend koji ima istu grafičku je stavio 61.77 od omege i bolji su (riddick radi na 800x600), a čitao sam da su ovi 71,20 najbolji za stare grafičke i fx-ice. jel netko zna kako da to sredim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne mogu ni te drivere instalirat, pojavljuje mi se: 16 bit Windows Subsystem C:WINDOWS\SISTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to teminate the application. (koristio sam original cd od matične) svejedno hvala na savjetu, i ja sam mislio da ću tako riješit problem, al ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
e baš si pametan, zato sam i stavio tu na forum u nadi da će mi neko dat neki pametniji savjet svejedno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
zbrisi reg-ove,ak ni tone pomaze...morat ces format c:... ja sam to imao i govorio mi je da nemrem startat 16 bit aplikaciju format c: i sve radi kak treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ponekad je format c: jedino rješenje i skoro uvijek i najbolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
kako da pobrišem te reg-ove? insalirao sam neki reg-cleaner, al moram priznat da ne kužim baš previše. šta brisat, a šta ostavit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Skini Driver Cleaner Professional Edition ovdje i kad ga pokreneš odeš da ti očisti drivere od Nvidie,odmah će ti obrisati i folder gdje su driveri,obrisati nešto od njih iz registrya i očistiti sve njihove tragove u C:\Windowsima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo ti link za moddane drivere. .Link skini ove 71.20c NV3x (posebno su optimizirani za fx seriju). već sam ih isproba, meni na 5200 daju najbolje rezultate.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Postaj mail adresu pa ću ti poslati mali programčić kojim to možeš riješiti.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|