|
![]() |
#1 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Di na netu predat oglase za stanove?
Vako,imam jedan stan za iznajmit te jedan iz novogradnje za prodati.... Za oglasnik i njuškalo znam i tamo sam stavio,ima li još koji sajt da znate a da oglas mogu predati ko privatni oglašivač(bez posredstva agencije)? |
![]() |
![]() |
#2 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Npr. Crozilla
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
centar nekretnine isto nisu loše. ali najbolji ti je plavi oglasnik. bilo za tiskano ili internet izdanje. |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
gdje god da stavis, ne ocekuj navalu... ovo ti govorim iz iskustva budući da držim jedan stan za prodaju već 3 mjeseca na nekoliko portala... i sve skupa sam imao jedan jedini upit... ne znam, možda ti budeš imao više sreće... |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
definitivno www.oglasnik.hr predas besplatni oglas za internet i tiskano izdanje i to je to! stara iznajmljuje stan i kad odu podstanari stavim tam oglas i u roku par dana ljudi zovu vec.. definitivno preporuka oglasnik ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|