Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.03.2010., 21:28   #1
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
da li se u ovaj prijenosnik može naknadno ugraditi interni bluetoot i da li je svaki bluetoot isti za svaki prijenosnik ili svaki prijenosnik ima svoj posebni bluetoot

iz nekog razloga nikako ne mogu ugasiti mini prijenosnik,stisnem da se isključi, a ono ništa samo ostane i dalje raditi inaće je os win7 starter

kupio sam asus 1005p mini notebook i sa njim sam dobio predinstalirane windos 7 starter ali mi komp radi na tim win 7 starter usporeno sa stalnim ažuriranjem što dugo traje,net je totalno usporen idr.e sad bih htio staviti xp pro što sam i probao ali mi nakon nekog vremena pri samoj instalaciji se pojavi onaj plavi ekran i ne mogu dalje nastaviti sa instalacijom,kako to riješiti

da li je moguće povezati prijenosnik i bluetoot slušalice za mobitel(one za jedno uho)i tako slušati bežično muziku sa prijenosnika,probao sam to napraviti komp je prepoznao bluetoot slušalice ali ne mogu poslati muziku sa kompa na slušalice možda ima kakav program

molim ako netko zna, naime uzeo sam ovaj mini notebook sa predinstaliranim windows 7 starter ali je komp potpuno usporen,da li netko zna kako ga ubrzati,surfanje je totalno usporeno(sporo otvaranje stranica),svako malo vrši update windowsa i to po pola sata(isklj.sam update ali se opet ukljući)idr.daj mi recite da li bih to sve riješio da na njega stavim xp windowse te da li ako stavim xp windowse gubim garanciju ili to nema veze ili ima neka caka kažem da ga na neki način ubrzam
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	internal-bluetooth-module.jpg‎
Views:	226
Size:	41.7 kB
ID:	10623   Click image for larger version

Name:	eeepc-it-asus-1005p.jpg‎
Views:	190
Size:	20.8 kB
ID:	10648   Click image for larger version

Name:	eeepc-it-asus-1005p[1].jpg‎
Views:	181
ID:	10650   Click image for larger version

Name:	images[2].jpg‎
Views:	188
Size:	2.9 kB
ID:	10659   Click image for larger version

Name:	eeepc-it-asus-1005p[1].jpg‎
Views:	182
ID:	10689  

Zadnje izmijenjeno od: tor. 16.03.2010. u 19:22.
robi64 je offline  
Staro 08.03.2010., 08:39   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Hardverski - velika većina BT je ista. Razlika je u softveru. Koliko znam, uglavnom se koriste 2 softvera - jedan je Blue Soleil, a drugom sam zaboravio ime.
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2010., 19:25   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
5 tema si otvorio o tom prijenosniku (sad su trenutno mergane u o ovaj prvi post ovdje). Zasipaš forum spamom, nepotrebnim temama, ne želiš čitati postojeće teme i što je najgore - ovo se ponavlja i ponavlja iz dana u dan, bez obzira na sva upozorenja i ban koji si već dobio. Previše toga van svih okvira.
tor je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno