|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Lidl Walkie Talkie
Ima li netko ove male radio stanice iz Lidla, kakav im je domet u praksi ? http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_18631.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Od čekića do nakovnja ![]() Općenito, u brdovitom dosta loše, a na ravnom nema razlike da ne lovi na par km bez problema. Imam slične iz Metroa i na par-sto-metri je u praksi uvijek sve OK. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima li ko još dodatne informacije o njima? Jel se isplati kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja nebih uzeo... Masu tih glupih wt-ija smo koristili i probali, i uvijek je vraćanje na motorole riješavanje svih problema. Za što bi ih koristio?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne očekujem kvalitetu Motorole, ali ono, za vožnju motorom u udaljnosti od 10m mislim da je sasvim dovoljno, i ako je domet na otvorenom 4km taman što mi treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nekako nemam povjerenja u te male, mislim da je to isto sranje kao i ovi iz Lidla/Metroa i slično. Što ti misliš? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beerman
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koliko sam ja upoznat, Lidl nista pretjerano ne pita ako reklamiras proizvod u garantnom roku, samo daju novi. Takodjer sam imao iskustvo gdje se nesta pokvarilo unutar 30 dana od kupovine i ponudili su povrat novca tako da im je izgleda takva politika. EDIT: eto preteka me kolega iznad ![]()
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koliko para toliko muzike. Uspoređivati "prave" motoroline modele s ovima je kao usporedba piceka iz HGSpota s IBM-ovim mainframeom.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E, syss, jel se možeš sjetit gdje su bile te motorolice? Iako, i ja nešto sumnjam da i Motorola u toj špeceraj klasi sad samo ne lijepi ime po kinezima. Ovi lidl modeli mi se čine pristojnima, i taj njihov dućanski brand silvercrest uopće nije loš, usudio bih se reći od ovih stvari koje uzeh, bolji od smartboxa, ms-ova i slično... @ iggy; a jasna stvar. ovo nije mobitel. dakle moraju sami imati i dovoljno snažan odašiljač i prijemnik, a da nam opet ne sprže plombe u glavi. Vjerojatno bi i najobičniji plastični funkcionirali da ih se tjunira u stilu uradi sam vojničke naprtnjače sa transmitterom i antenčinom, ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 25.02.2011. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() iggy imaš rupe u konstatacijama ![]() @over... nemrem se stvarno sjetiti, samo sam bacio tu bubu ako se možda netko sjeća koji je to letak bio. slažem se da silvercrest radi oke, kinez ko i svaki drugi, ali stvarno možeš vratiti ako nisi zadovoljan + ja nisam probao ni jednu slatku stvar iz lidla da ne valja, ali doslovno ni jednu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() |
#19 |
Premium
|
![]() |
#21 |
Premium
|
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#24 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() U vojsci sam bio veza, kad bi išli na vojne vježbe Motorole (originali iz rata) smo mogli baciti ako je neko bio udaljen preko 200 metara ![]() Zato smo se sa Thales sustavima i antenom od 15 metara čuli sa Tajlandom ![]() (doduše Thales stanica je malo poveća pa se nije vadila iz kamiona ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.njuskalo.hr/audio-video-f...-oglas-1008144 Ovo mi Koristimo, Motorola Tlkr T5. Odlična motorola, nekidan snimali nesto u Trnju, dok je druga ekipa bila dolje u Savskom Gaju na istoj frekvenciji. Čuli smo se ali onako, prekidanja i tako, ipak nije optička vidljivost ![]()
![]() |
#26 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima u Mercatoru neka motorola za 250kn, ali bi rekao da je to isto ko iz Metroa ili Lidla. Meni bi trebalo da se čujem iz zgrade ili kuće van (u gradu) od par sto metara do km ili 2 max. http://www.mercator.hr/_files/59347/..._28_2_2011.pdf Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
250kn ako imaš onu njihovu karticu, inace je 300+, po meni neisplativo jer dobiš samo par uređaja...al to sam ja... držali su me jedno vrijeme, al jučer otišao u Lidl i uzeo set o kojem se vodi rasprava. Dva uređaja, duo punjač, punjive baterije i par slušalica za 249 kn ![]()
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#29 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Jebeš voki toki ako za njega ne trebaš imat dozvolu, koju nemaš ![]() @McT. Ajd baš javi dojmove, osobito s baterijom. Imam sličan set iz metroa isto marka žnj, ali baterije se prazne brzo, a puno pre pre dugo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|