|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() Ovako, treba mi neko kvalitetnije napajanje max. do 500kn,za oko su mi zapela ova dva napajanja thermaltake 360W u hgspotu, košta 469kn, ili sharkoon 370W u linksu za 495kn, zanima me jesu to dobra napajanja ili ima bolje za slične pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Enermax 350W -- 473,10kn u Formelu provjereno odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovako, sharkoon i thermaltake padaju u vodu. Našao sam dva nova napajanja između kojih se dvoumim. Jedno od ova dva budem sigurno kupio: tagan 380W ili enermax 370W noisetaker. Koje mi preporučate da uzmem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
jeste vidjeli ono crno "modularno" na koje ustekas tocno onoliko konektora koliko ti treba? prejebeno, napokon se netko i toga sjetio. nemrem se drito firme sjetit ali je skupo. jace malo ![]() mislim da sam to u Bugu citao...predobro je.
![]() |
#5 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sharkoon SilentStorm 370 = Enermax NoiseTaker 370. Koliko milijardi puta moram ponoviti da su ti ISTA napajanja (razlika su boja, utisnuto ime na napajanju, sa Enermaxom dobiješ malu feritnu jezgru na izlazu iz napajanja, sa Sharkoonom thumbscrewe)? Eh, da, i sa taganom 380W sam imao problema, ali ako ne cvrči trafo, tiše je od Sharkoona i Enera. Moj glas ide Sharkoonu 370, jer je novije koncepcije i jeftinije je od Enera. I jer sam imao probleme sa Taganom 380. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
evo da ne otvaram new topic, kakvo je napajanje chieftec 420w? pošto košta cca. 480kn?? dali se isplati? usput, u linksu kod kučišta chieftec BX-03BBB-w piše 2x80mm fan i 4x92mm fan, jel znači da ima tih 6 ventilatora ili šta? P.S. zna netko kako kontaktirati links, mail ili broj?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
|
Chief 420 ti je i previše za konfu iz siga. ![]() Chieftec škrtari na ventilatorima u kućištima, i budi sretan ako su ti obe bočne stranice na broju. ![]() www.links.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
planiram mijenjati konfu. trebalo bi biti nekako ovako: MBO GIGABYTE K8NXP-SLI CPU AMD Athlon64 3000+ 512MB, DDR, KINGMAX, DDR 400 MHz HDD 80.0 GB MAXTOR, Serial ATA, 8MB cache, 7200 Hladnjak SHARKOON, za hard disk, dvostruki ventilator DVD ROM LG 16x 48x, black, GDR-8163B, bulk DVD±RW NEC ND-3520, 16x, black, Dual layer ± recording, bulk Floppy drive 3.5'', 1,44MB, crni Modem Conexant 56k, interni, softverski Gainward Ultra/1960 XP GS "GLH" GeForce 6600GT, 128MB, VIVO kučište ćemo još vidjeti i sada napajanje, mislim da bi mi još najbolje bilo Enermax-ovo 420w noise taker ili ??? btw. koji bi ventilator pasao na moju ti3, ovaj me lagano je..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ČLAN FKTa
|
Enermax je već malo previše. Ali ako imaš dovoljno love i jednog dana staviš vodeno i oćeš kloknit procesor na 2600MHz, onda je Enermax dobar izbor. Chief 420 ti je i više nego dovoljan za normalan rad i malko overclockinga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ja ga imam i jedina zamjerka mu ide zbog toga kaj se fakat grije, jedino to... pratim napone pri razlicitim opterecenjima i fakat nemam nikakvih problema... sad od kad imam vodeno, u kanti nemam niti jedan vent i samo se cuje napajanje, i to stvarno tiho... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Taganček mu je cvrčal. Kaj možeš kad je bolesn....ovaj ferengi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
moj LCX a i BX serija.... dragon i mesh nisam vidio... ali: LCX 1 x 120mm na straznjoj strani 3 x 92mm kod HDD cagea (80 na bx) 2 x 92mm bocna stranica (montiraju se na fan duct) total 6 kom... malo? I'dont think so... dodaj na to jos 2 spirea na duronima i eventualno cooler na grafi i imas impozantnu brojku od 9 kom. jedino sto cu vidjeti kako umontirat SATA diskovlje u cage... jer diskovi stoje poprijeko u kucistu... pa me frka konektora... da ne bi trazio pod 90... (zna netko gdje ima toga kod nas!?)
![]() |
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Chieftec škrtari u smislu da ne dobiješ niti jedan šugavi vent s kučištem nek se snalazi kak znaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ČLAN FKTa
|
Da uzimaš najjeftinije ventilatore, došli bi te skuplje od kućišta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|