|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
HP pavillioni hdx-1330 ili nesto drugo
pozdrav svima. zamolila bih vas za vase misljenje glede ovoga laptopa...ili neki alternativni laptop slicnih performansi HP HDX X16-1330, P-C Duo P7350 (2.0GHz), 16.0" FHD AG 2x Lps, 4GB (2x2GB), 500GB, DVDRW LS, NVIDIA GeForce GT 130M, WIFI, Webcam, Finger Print, with Remote Control - ono sto trazim su sto bolje performanse, slika (po mogcnosti full HD kao ovaj model) laptop bi se koristio za razlicite svrhe...od interneta,offica pa do .Net frameworka hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
ako se ne varam taj je model blizu 7000kn. za ovo sto tebi treba, znaci malo net, office, tu i tamo koji HD film mozes nac laptope za upola toliku cijenu. prepostavljam da ti je raspolozivi budjet nekih 7hilja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
tako je do otprilike 7hilja ako imas kakvih ponuda bila bih zahvalna p.s. ali koristi ce se kako je gore navedeno i za razvijanje programa u c++ i c# na .Net platformi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
jeli ti bitno da je OS vec instaliran na njemu, sama tezina laptopa i duljina trajanja baterije? edit: pogledaj si ovog, trazio sam ti nes sto ima veci ekran posto i sam se bavim programiranjem pa cijenim velike ekrane, puno bolja preglednost nad kodom. Za programiranje ti nece trebat neka bjesna graficka al je pozeljno imat jaki procesor, vjerujem da ti je i5 u ovom modelu mozda cak i overkill. cak ima i jedan usb 3.0 prikljucak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
OS i tezina mi nisu toliko vazni bolja baterija nije na odmet naravno... ali grafika je pozeljno sto bolja jer ce sam laptop biti multifunkcionalno koristen hvala na prijedlogu i cijenila bi jos koji ako nije problem naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmm naso sam ti jos dva modela prvi i drugi ovaj prvi ima zanimljive dodatke koji bi te mogli zainteresirat, poput multi-gesture touchpada. Ovaj drugi je verzija sa brzim HDDom i boljom grafuljom od onog sto sam ti predlozio bio. ovog prvog takodjer imas u jeftinijoj varijanti bez tih dodataka, i ovaj je po meni best buy, jer sa ovim skupljim modelima placas puno vise za mala poboljsanja performansi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok a u konacnici koji je onda najbolji izbor HP HDX X16-1330 prvi ili drugi ili varijanti prednost u izboru radije stavi na grafiku i samu rezoluciju ekrana p.s. imam pitanje u vezi tehnologije intelovih procesora jer u zadnje vrijeme ih i ne pratim previše i3 i i5 tehnologija jel se to odnosi broj jezgri ili? edit: i zanima me da li je "pametnije" uzeti hp umijesto asusa i acera radi garancije i općenito boljeg supporta edit2; da li je onda ovaj hp-ov model "konkurentan" ovim ostalima po performansama ili je zastario
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
i3 i i5 su nova serija intelovih procesora sa 2 jezgre koji imaju mogucnost hyperthreadinga i turbo boosta. turbo boost prakticki automatski overclooka procesor na veci clock speed kada je to potrebno. i3 je superioran nad vecinom dual core i core 2 duo procesora. za i5 bih rekao da je superioran nad svima. garanciju za acer mozes kupit za nekih 400kn i to ti da garanciju od 3 godine. ja big rekao da je definitivno losiju u odnosu za njih za bar jednu klasu. po meni ti je best buy 7740g osim ako ne zelis platit 600kn vise za neke fensi dodatke koje nudi 5942g. asus nudi dosta ali ne dovoljno da bi opravdao cijenu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
thank you
|
|
Oglas