|
![]() |
#1 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ESET Smart Security 4 zablokira pristup
Nakon instalacije navedenog programa nestanu mi svi unosi sa Start-->All Programs, ne mogu poktrnuti niti jedan program te mi se zaključa pristup svim particijama, folderima.. Što može biti uzrok tomu i kako riješiti problem? P.S. Nakon napravljenog system restore.a sve se vrati u normalu, OS je windows 7 RC. Imao sam par trial ESET instalacija i to mi se nikad nije dešavalo. Sad sam prije ESET-a imao za probu instaliran Microsost Security Essentials kojeg sam, naravno deinstalirao prije instalacije ESET.a.. (jedino se to promjenilo od prijašnjih instalacija ESET.a) EDIT: Modd; nije riješeno, želio bih nastaviti koristiti ESET tj. doći do objašnjenja zašto se to dešava te kako odblokirati pristup svemu nakon instalacije SS-a. hvala.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.02.2010. u 08:23. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo jedno pitanje. Zasto si obrisao MSE ? Ja otkad sam maknuo ESET a stavio MSE , nemam problema vise s browserom na win7 i komp mi bolje (fluidnije ) radi (eset je stalno nes drkario u pozadini).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ne znam, nekako m se MSE nije svidio, kao da nemam kontrolu, sve radi preautomatski, update mi se ne sviđa, spor full scan a i fali mi firewall (volim AIO rješenja, ne da mi se zaebavati sa odvojenim AV i FW programima). ESET zato što ga koristim godinama, navikao sam na njegovo sučelje, ne opterećuje sustav. Probao sam Kaspersky (kompiciran, spor, opterećuje sustav), Avast (free verzija mi je bezveze a full Internet Security nema trial) i sad za probu stavio Aviru (ne čini se lošom ali treba navikavanja). Nisam primjetio da ESET neš vrti u pozadini stalno.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|