Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.02.2010., 23:15   #1
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ESET Smart Security 4 zablokira pristup

Nakon instalacije navedenog programa nestanu mi svi unosi sa Start-->All Programs, ne mogu poktrnuti niti jedan program te mi se zaključa pristup svim particijama, folderima.. Što može biti uzrok tomu i kako riješiti problem?

P.S. Nakon napravljenog system restore.a sve se vrati u normalu, OS je windows 7 RC. Imao sam par trial ESET instalacija i to mi se nikad nije dešavalo. Sad sam prije ESET-a imao za probu instaliran Microsost Security Essentials kojeg sam, naravno deinstalirao prije instalacije ESET.a.. (jedino se to promjenilo od prijašnjih instalacija ESET.a)

EDIT:

Modd; nije riješeno, želio bih nastaviti koristiti ESET tj. doći do objašnjenja zašto se to dešava te kako odblokirati pristup svemu nakon instalacije SS-a.

hvala..

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.02.2010. u 08:23. Razlog: spajanje postova
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2010., 10:50   #2
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Samo jedno pitanje. Zasto si obrisao MSE ? Ja otkad sam maknuo ESET a stavio MSE , nemam problema vise s browserom na win7 i komp mi bolje (fluidnije ) radi (eset je stalno nes drkario u pozadini).
Oglas

Oglas
Staro 26.02.2010., 12:02   #3
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ne znam, nekako m se MSE nije svidio, kao da nemam kontrolu, sve radi preautomatski, update mi se ne sviđa, spor full scan a i fali mi firewall (volim AIO rješenja, ne da mi se zaebavati sa odvojenim AV i FW programima).

ESET zato što ga koristim godinama, navikao sam na njegovo sučelje, ne opterećuje sustav. Probao sam Kaspersky (kompiciran, spor, opterećuje sustav), Avast (free verzija mi je bezveze a full Internet Security nema trial) i sad za probu stavio Aviru (ne čini se lošom ali treba navikavanja).

Nisam primjetio da ESET neš vrti u pozadini stalno..
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno