|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
SysMetrix 2.0
Eto ako netko voli imati sve pod kontrolom, količinu slobodnog RAMa, stanje prostora na HDDovima, vrijeme (da se uskladiti sa atomskim satom po izboru), provjerava u zadanim intervalima mail (koliko ih ima i koliko su "teški" za download), surađuje sa MBMom, može playati WinAMP koji integrira u sebe (ako to skin podržava), dakle ima i pun Q skinova i radi stabilno i bez grešeke i pazi ovo, još je besplatan !!!! Ako Vas zanima put vodi na http://www.xymantix.com/sysmetrix/ koristim ga još od neke Version 0.2.8 i evoluirao je do sadašnje 2.0.0. Topla preporuka. Jedan screenshot
![]() |
#2 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
cool
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: SysMetrix 2.0
Citiraj:
mislim nemogu uperit prst u nesto i rec to nevalja ali nekako mi nelezi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovdje pogledajte CoolMon. Za sada mislim da nije prešao u 1.0 verziju i besplatan je. Prikazuje sve što vam srce želi a možete napraviti skin koji vam najviše odgovara. Tako da stvarno ne zauzima mjesto na desktopu a prikazuje sve. Integrira se sa MBM-om koji samo treba biti instaliran da prikazuje temperature. Sa malo XML-a se da napraviti malo čudo. Smisli li netko takvo nešto neka pošalje skin.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|