Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.06.2009., 14:40   #1
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Question Koji 30" monitor i gdje

Pozdrav svima,

Nadam se da ce ekipa ovdje uspjeti razbiti moje dileme oko izbora monitora.
Dakle zavrsavam konacno posao koji sam ugovorio, i uskoro bih trebao to naplatiti.
Kao dio naplate je dogovoreno da mi se kupi monitor.
Izbor mi je pao na dva favorita:
HP LP3065 ili
Dell 3008WFP
Molim vas da mi pomognete oko izbora iako vjerujem da bas nemogu puno promasit sa ta dva modela. Ako imate drugih prijedloga cijena nesmije prijec 10000 kn.
I najbitnije da mi preporucite gdje da to kupim u Hrvatskoj, naravno da mogu i zamjenjit ako nesto nevalja.

hvala unaprijed.
dragunovx je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2009., 14:43   #2
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Dell-a imaš u ADM-u za 10.001,20 KN. Ali on prelazi 10.000 pa ga nemožeš kupit'

U Optimumu imaš HP-a, ali on je 10.389,00 KN.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional

Zadnje izmijenjeno od: Bambusha. 28.06.2009. u 14:54.
Bambusha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.06.2009., 14:55   #3
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Mislim da su ta dva jedini lako dobavljivi 30" modeli...

Oba oko 10 soma, oba odlicni monitori. Osobno imam dell 3007WFP, nebi ga za nista mijenjao, kalibriran sa Spyder-om 3, nakon tjedan dana navikavanja na velicinu i prostor, sad imam problema s radom na bilocemu manjem od 20"

Imas u temi sa DELL monitorima i moj opsirni review, pa procitaj ako ti se da, da se ne ponavljam.

Sto se izbora tice, nemam pojma koji je bolji, al' oba su vrh ponude trenutno, nemos fulat. Pogotovo nek nakon sto sam vidio koji monitor sad koristis hehe

Za reviewe i tehnikalije - www.prad.de pa searchaj
Staro 28.06.2009., 16:02   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor dragunovx Pregled postova
Izbor mi je pao na dva favorita:
HP LP3065 ili [B]Dell 3008WFP
Ako je slika vaznija od I/O konekcija i MM sposobnosti, onda HP odnosi malu prevagu u kvaliteti slike. Posebno crna boja ali i nesto (ponekad) traljavijem pozadinskom. Ali 1:1 iz ducana, ima ponesto bolju sliku od Della. No uzasavajuca odluka HP-a da ga ostavi invalidnim po pitanju bilo kakve kontrole slike - osim u tvom vlastitom soft aranzmanu - je nesto sto mnogi nece moci probaviti. U spomenutom limitu izbora 30" modela, ako je boja na prvom mjestu (kao vazan faktor za posao) onda HP. Ali uz kalibraciju, Dell bi bio ponesto ugodniji izbor sa sirom lepezom namjene.

Skorn je vlasnik HP-a, pa nek ti javi kako se aklimatizirao po pitanju stimanja postavki. @Skorn, sad me ovo sjeti kako je stvarno sramota da nisi mogao jedan osvrt napisati na svoj monitor
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2009., 22:38   #5
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

"Sto se izbora tice, nemam pojma koji je bolji, al' oba su vrh ponude trenutno, nemos fulat. Pogotovo nek nakon sto sam vidio koji monitor sad koristis hehe"
@zwer
Da radim na 959 NF i super sam zadovoljan, koristim ga otkad sam ga kupio na rezi 1600 x 1200. Ima samo jednu manu a to je da mu je slika potamnila pomalo a i vrijeme mu je za zamjenu.

Nisam naveo nista o koristenju, monitor mi je prvenstveno za Lightwave, Autocad, Dialux, malo surfanja, malo filmova i ponesto starog CS 1.6
Zasad sam nekako vise za HP, al me malo brinu te kontrole.

pozdrav,
Staro 28.06.2009., 23:33   #6
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ako je slika vaznija od I/O konekcija i MM sposobnosti, onda HP odnosi malu prevagu u kvaliteti slike. Posebno crna boja ali i nesto (ponekad) traljavijem pozadinskom. Ali 1:1 iz ducana, ima ponesto bolju sliku od Della. No uzasavajuca odluka HP-a da ga ostavi invalidnim po pitanju bilo kakve kontrole slike - osim u tvom vlastitom soft aranzmanu - je nesto sto mnogi nece moci probaviti. U spomenutom limitu izbora 30" modela, ako je boja na prvom mjestu (kao vazan faktor za posao) onda HP. Ali uz kalibraciju, Dell bi bio ponesto ugodniji izbor sa sirom lepezom namjene.

Skorn je vlasnik HP-a, pa nek ti javi kako se aklimatizirao po pitanju stimanja postavki. @Skorn, sad me ovo sjeti kako je stvarno sramota da nisi mogao jedan osvrt napisati na svoj monitor

sada me je sram

istina, ja sam pred malo više od pola godine bio u istoj dilemi, cak sam se raspitivao i za Eizo SX3031W-BK (PVA matrica) koji bi ipak došao duplo više od LP 3065 (16.5K kn u Protisu), da je u datom trenutku bio raspoloživ Dell 3007WFP-HC mislim da bih ipak opet uzeo HP (ta dva modela imaju manje vise identicnu matricu). ja sam svoj uzeo u M-Computersu za nesto ispod 9000kn. isti dan kada mi je dosao sam ga isao voziti u Recro na reklamaciju jer je imao 3 mrtva piksela koji su bas gadno boli u oci. za ovu klasu (ekran klase 2) monitora ne smije biti više od dva mrtva piksela PO KVADRANTU ekrana. inace to sa mrtvim pikselima ne govori nista o cijeloj seriji monitora jer niti jedan brand ukljucujuci Apple, Nec i EIZO nije imun na takve tvornicke greske. btw moj primjerak je Made in Romania

što reći o monitoru? meni služi za sve, od video obrade do surfanja i čitanja, gledanja filmova (pa čak i nešto sitno gejmanja)
moj je podešen na max rezu (2560x1600) međutim za font size koristim custom scale DPI (144 vs default scale 96) pošto sam udaljen metar i pol od monitora (koristim i wall mount) tako mogu najlakše čitati.
pošto je ovo jedini 30" monitor koji sam koristio ne znam kakvo je stanje sa drugima ali ja i na ovih metar i pol udaljenosti nakon dužeg vremena korištenja (više od 4 sata neprekidno) osjetim zamor očiju te grijanje ekrana.
na poslu koristim IBM Thinkvision sa čini mi se PVA matricom i mogu slobodno reći da je na HP-u slika dosta bolja, te neusporedivo bolja od Samsunga 2232BW koji mi odaje nepodnošljivu plavkastu nijansu.
Doduše ono što jako zamjeram HP-u je backlight bleed u gornjem desnom kutu koji se poprilično može primjetiti (pogotovo iz moje perspektive gledanja - odispod)

monitor spajam sa dva DVI porta radi rezolucije i nisam primjetio ama baš nikakav input lag, ghosting, ni slične urbane legende zavidnjaka koji nikad nisu korisitili IPS matricu.

veliki plus dajem monitoru što ima jedan od najpraktičnijih načina montiranja na VESA 100mm OEM wallmount. riječ je o krajnje jednostavnom sklopu iz dva dijela od kojih se jedan zavida na sam wallmount (doslovno se odšarafi sa originalnog nosača) a drugi na monitor te se uz pomoć polugice uz jednostavan CLICK sam lcd namjesti na nosač

nadam se da ti mogu pomoći u izboru, svakako ti preporučam HP LP 3065

igre za PS ONE / PS2 koje me zanimaju

Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 28.06.2009. u 23:55.
Skorn je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2009., 22:49   #7
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
što reći o monitoru? meni služi za sve, od video obrade do surfanja i čitanja, gledanja filmova (pa čak i nešto sitno gejmanja)
Mene recimo zanima koju si strategiju slozio za elasticno prebacivanje postavki slike za razlicite namjene? Posebno kad hoces vidjeti brzi prelaz kontrasta u nekoj grafickoj obradi sa generalnih ili MM postavki?

Jesi li nasao neki omiljeni soft ili ides preko Nvidija generalnog setupa? HP je obecao da ce izaci sa softom za taj monitor, ali od toga do danas vidim nema nista.
Staro 30.06.2009., 23:07   #8
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nema li i vemulj EIZO 30tku u trgovini na Vrbanima,čini mi se da da?

Mislim,od oka da se o ovome radi,ili slično :

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=11988&servisID=1

Naravno,mnogo je skuplji od 10k.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2009., 23:45   #9
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Nema li i vemulj EIZO 30tku u trgovini na Vrbanima,čini mi se da da?
Ima, ali izvan njegovog proracuna. Slika i boja, pola stepenice gore bez obzira na "strasni" S-PVA

Samo se taj monitor vise naprašio i isflekao na onon propuhu, gdje stoji vec mjesecima (ako ne i duze)... nego sto ce netko biti blesav dati novce za takav "demo" primjerak, koji se bogme ne prodaje po DEMO cijeni. A trebao bi koliko ga navlace po polici. U takvoj slaboj kupovnoj moci samog ducana (HG,Vemil...) ici otvarati tako skup monitor i radi sminke ga drzati golog na polici... stvarno maloumna odluka.
Staro 01.07.2009., 00:51   #10
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Mene recimo zanima koju si strategiju slozio za elasticno prebacivanje postavki slike za razlicite namjene? Posebno kad hoces vidjeti brzi prelaz kontrasta u nekoj grafickoj obradi sa generalnih ili MM postavki?

Jesi li nasao neki omiljeni soft ili ides preko Nvidija generalnog setupa? HP je obecao da ce izaci sa softom za taj monitor, ali od toga do danas vidim nema nista.
nakon što mi je prijatelj sa Spyder3Pro kalibratorom napravio dva razlicita profila (jedan za osvjetljene uvjete drugi za po noći) jedino biram između njih, a trenutne postavke koje koristim za Adobe Premier Pro - Kelvin 6500, 2.2 gamma , luminance 120.

još jedna prednost kod HP-a je što su sva tri DVI porta HDCP certfied te se između njih može shiftati jednostavno preko Input buttona na samom monitoru.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.07.2009., 08:33   #11
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Da radim na 959 NF i super sam zadovoljan, koristim ga otkad sam ga kupio na rezi 1600 x 1200. Ima samo jednu manu a to je da mu je slika potamnila pomalo a i vrijeme mu je za zamjenu.

Nisam naveo nista o koristenju, monitor mi je prvenstveno za Lightwave, Autocad, Dialux, malo surfanja, malo filmova i ponesto starog CS 1.6
Zasad sam nekako vise za HP, al me malo brinu te kontrole.
959NF je dobar, ja sam prije 20" LCD-a imao LG 915FT+, koji je bio taman u istoj klasi kao taj 959NF, 110 kHz, itd. Al' mislim da ce ti prijelaz na ovaj 30" donest takvu promjenu da neces moc vjerovat da to nisi prije izveo

Sto se tice namjene, taman - mozda bi bilo bolje da ima jeftinih 30" TN monitora jer za autocad nije najvaznija vjernost boja hehe, al' definitivno neces pozalit kupovinu. Meni svakih par godina uleti neki komad hardvera koji mi je svaki dan drago sto sam ga kupio, ovaj monitor je definitivno na vrhu te liste, skupa sa recimo Corsair napajanjem, Logitechom MX518... itd.
Staro 01.07.2009., 09:40   #12
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ja sam imao F900P flatrona 111khz čini mi se..sad sam na 24 TN-u, velika je razlika zaista,ali trebao bi ga softverom još dosta kalibrirati da bar malo backlight bleeding probam riješiti,sumnjam da se može...ali boje,kontrast i oštrinu sam zaista fino uspio ugoditi.

@visage - ma to je taj onda,da. Nagledao sam ga se bome,misliš zaista da ako ikad nađe kupca,da će mu upravo taj DEMO spakirati i uvaliti,ajmee.. pa stoji tamo ne pamtim otkad..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2009., 13:37   #13
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ja sam imao F900P flatrona 111khz čini mi se..sad sam na 24 TN-u, velika je razlika zaista,ali trebao bi ga softverom još dosta kalibrirati da bar malo backlight bleeding probam riješiti,sumnjam da se može...ali boje,kontrast i oštrinu sam zaista fino uspio ugoditi.
Meni se na TN monitorima (19" Samsung 4:3 i ekran od laptopa) slika dosta popravila kalibracijom. Tj. razlika prije/poslje je jako primjetna. Svejedno, kolko god to bilo "popravljeno", i dalje iz aviona vidis da boje nisu na mjestu.

Dok kod 3007WFP Dell-a, slika se minimalno promijenila, boje su se lagano desaturirale, mala promjena svjetline i to je to. Backlight bleeda naravno ima, ali je tolko minimalan i neprimjetan da mi to nikad nije smetalo. Doslovno.
Staro 01.07.2009., 14:48   #14
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Tomo, kupi Della i uzivaj, ne kompliciraj, znas da ga zelis .
Staro 03.07.2009., 19:43   #15
InYouRfEys
Registered User

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Mislim da su ta dva jedini lako dobavljivi 30" modeli...

Oba oko 10 soma, oba odlicni monitori. Osobno imam dell 3007WFP, nebi ga za nista mijenjao, kalibriran sa Spyder-om 3, nakon tjedan dana navikavanja na velicinu i prostor, sad imam problema s radom na bilocemu manjem od 20" :goood:

Imas u temi sa DELL monitorima i moj opsirni review, pa procitaj ako ti se da, da se ne ponavljam.

Sto se izbora tice, nemam pojma koji je bolji, al' oba su vrh ponude trenutno, nemos fulat. Pogotovo nek nakon sto sam vidio koji monitor sad koristis hehe :lol2:

Za reviewe i tehnikalije - www.prad.de pa searchaj :)
E jel mi moš samo reci kolko si platio 3007WFP i gdje je takav monitor najjeftiniji u hrv
InYouRfEys je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2009., 08:37   #16
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Nema ih vise. "Stari" model.

Sto si i sam mogao provjeri na http://www.nabava.net, jel

Ima 3008 zato, kosta ~10.5k kuna. Isto tolko je kostao i 3007, -pdv.
Staro 04.07.2009., 08:51   #17
Skorn
Premium
Moj komp

Skorn's Avatar

3007 WFP-HC je bolji od 3008.

3008 ima built-in scaler. A built in scaler NE ŽELIŠ u monitoru.

http://www.hardforum.com/showthread....1261177&page=5

Posted March 09, 2008 06:47 March 09, 2008 07:47
The dirty secret of many of the 30" displays is the digital delay. This is additional time to process the incoming data stream prior to displaying the picture. It's NOT the same as LCD pixel response time but is inclusive of that time.

Would you buy a modern display if it were actually 30+ ms instead of the advertised 6-8 ms? 32 ms delay is two whole frames at 60 fps.

Digital delay has of course zero impact on photo editing or document work. It only matters for gaming and movie playback. In gaming, it means that the player you are shooting at is actually 2 frames away from where you think they are. In movie playback, since there is no facility in nearly any PC playback application to compensate for lip sync delay, you're going to start seeing noticeble lip sync issues. Studies have shown that viewers perceive lip sync problems of 30 ms or greater.

DigitalVersus has tested digital delay on the 3007WFP, 3008WFP, and Samsung 305T. Using their same methods (mirrored display on a CRT and the panel, with the same motion softare as DigitalVersus, photographed with a DSLR), I've tested delay on the Apple 30" Cinema Display and the Gateway XHD3000.

The Dell 3007WFP and the Apple 30" Cinema Display have no appreciable delay. Both use the same LG panel without a scaler. DigitalVersus tests show 11.5 ms delay for the 3007WFP-HC and my tests show similar results for the Apple. The HP 3065 also uses the same panel and although I haven't formally tested it, in quick evaluation results it seems to have the same negligible delay.

The Samsung 305T and the Gateway XHD3000 have significant delay. Both use the same Samsung panel and in this case the panel itself (and ancillary direct electronics) appear to cause the delay. DigitalVersus tested the Samsung at 29.3 ms and my tests show at least as much on the Gateway. Note my Gateway tests were performed with the scaler disabled. In resolutions supported by the scaler (the Gateway operates only in pass-through mode at 2560x1600 without any color control, etc.) the results would inevitably be worse. Any scaler is going to add a minimum of 15 ms, and probably 30 ms, just by itself because scalers always buffer at least one full frame for processing.

The Gateway XHD3000 also had a lot more ghosting with its pixel response than the Apple 30" Cinema Display, despite the Apple specs showing slower response.

The Dell 3008WFP has the worst digital delay of the lot, undoubtedly because its scaler does not appear to run in pass-through at native resolution. The scaler is still active at 2560x1600. DigitalVersus shows a 46.6 ms delay which seems very coincidental, i.e. approximately 15 ms native panel delay + 30 ms scaler delay.

I was quite enthusiastic about the 3008WFP until I discovered this issue. At this point I consider the only viable 30" displays for movies & gaming to be the Dell 3007WFP-HC, HP 3065LP and Apple 30" Cinema Display. Of the three, the Apple has the highest quality chassis. The Apple and the HP have about equal backlight uniformity while the Dell can very greatly in uniformity quality from unit to unit and at best is never as good as the Apple & HP. The Dell 3007WFP-HC and the HP have wide-gamut capability while the Apple does not.

All told, it seems like the HP 3065LP is the best overall, with good uniformity, wide gamut, no appreciable delay, and reasonable build quality (better than the 3007WFP-HC, not as good as the brushed-aluminum Apple). If only Apple would get off the stick and release a wide-gamut version!

In summary:

Negligible delay: Dell 3007WFP/3007WFP-HC, Apple 30" Cinema Display, HP LP3065
Significant delay: Samsung 305T, Gateway XHD3000
Unacceptable delay: Dell 3008WFP

http://episteme.arstechnica.com/eve/...m/740001880931

Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 04.07.2009. u 09:06.
Staro 04.07.2009., 09:16   #18
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Kakva pi_darija

Jel netko probao 3008 pa da potvrdi ovo? meni se cinilo da je 3008 jednostavno 3007 sa kontrolama na monitoru, jer ih 3007 uopce nema, bas nista se ne moze mijenjat osim brightnessa.

Ako je istina, cepa koma, uzimaj HP.
Staro 04.07.2009., 10:55   #19
InYouRfEys
Registered User

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Nema ih vise. "Stari" model.

Sto si i sam mogao provjeri na http://www.nabava.net, jel :goood:

Ima 3008 zato, kosta ~10.5k kuna. Isto tolko je kostao i 3007, -pdv. :zdero:

E jbg a baš mi se sviša 3007 puno mi je lijepši od 3008 zato što su rubovi neki tanji a i 3008 mi izgleda koda je siv neki
InYouRfEys je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2009., 17:52   #20
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Izgled je najmanje vazan kod kupovine tako skupog monitora. Nazalost vaznije je ovo gore navedeno sa delayom, i ako je stvarno tako, onda je 3008 doslovno smece...
Staro 04.07.2009., 17:55   #21
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

Pa bome ako je to istina, onda nema dvoumljenja Hp it is.
poz,
Staro 16.12.2009., 17:37   #22
dragunovx
Premium
Moj komp

dragunovx's Avatar

Stigao ,omitor

Evo ljudi samo da se pohvalim da mi je danas stigao HP. Moram rec da sam prezadovoljan, morat cu ga malo postelavat, al to nije bed. Predobro je kad se pokrene Lightwave i Autocad, nemos vjerovat da stanu svi toolbari.

Samo je malo nezgodno kad se pokrene Counterstrike, malo boli glava jel kontas da se cijeli svijet vrti. Hvala na savjetima, a posebno hvala mr. SKORN
Staro 16.12.2009., 18:14   #23
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ajde napokon, sretno .
Staro 19.12.2009., 14:06   #24
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Evo ljudi samo da se pohvalim da mi je danas stigao HP. Moram rec da sam prezadovoljan, morat cu ga malo postelavat, al to nije bed. Predobro je kad se pokrene Lightwave i Autocad, nemos vjerovat da stanu svi toolbari.

Samo je malo nezgodno kad se pokrene Counterstrike, malo boli glava jel kontas da se cijeli svijet vrti. Hvala na savjetima, a posebno hvala mr. SKORN

jos veca divota kad imas 4 prozora otvorena, PS, DW, Chrome i FTP klijent i peglas web development .

A sto se igara tice... izgeldaju fenomenalno, bog i batina, ali po meni, 22/24" monitori su idealni za igre. Ovaj moj definitivno nije, preveliko je to za udaljenost na kojoj sjedim.
Staro 28.02.2013., 22:32   #25
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ispričavam se ako ima neka druga tema ali je nisam našao pa dižem ovu

Uglavnom:
http://www.ebay.com/itm/YAMAKASI-300...item337df32bea

Review:

Cijena mi se ne čini lošom za IPS ekran od 30"

EDIT: Ima i od 650$ ali nisu 'pixel perfect', znači riskirate lešine po ekranu

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2013., 13:08   #26
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Super monitor ali jedno mi nije jasno.
Navodi se da HD 5870 nije jedna od kartica koja može upogoniti ovaj monitor, a HD 5870 ima dva (2) dual-dvi porta!!!???

Dali netko ima dualdvi monitor sa ovom karticom i da potvrdi ili negira ovu njihovu tvrdnju da ta kartica nemože upogoniti ovaj monitor?!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno