|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
OC 1600x1200 i all max
evo, na standardnom clocku od 350/1000 moja GT radi ok na svemu, na clocku 443/1180 nema problema ako ju ne opteretim maximalnom rezolucijom i AA i AF,onda dode do sljedećeg_ u Settlersima 5 i Pandora Tomorrow ekran se skroz ispuni artefakima i komp zabloka ili se ispuni i komp se restarta, temp je oko 65,sad što da radim s tim?Hoće li flash biosa sa povećanjem Voltaže pomoći da povećam clock i stabilnost? A kod novog KOTORA na defaultnom clocku nema problema ali na 1024/768 i AA8 i AF16 kartica komotno pređe 80C kaj ću treba novo hlađenje ako hoću sve detalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
dobit ces vei cloack i vecu stabilnost...ali i vece zagrijavanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
eh vidis svasta moze bitit ![]() idi na taktiku eliminacije...1 po 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
malo?na tom uredno peces jaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Najbolje je testirat stabilnost VGA OCa sa AA i AF na max jer se tada grafa najviše grije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sruk
|
EVO NISAM BIO DUGO NA NETU skupio se sloj prašine, kad sam ga maknuo tem je pala za 25C; hvala kaj si to spomenuo, jer bi se ja toga teško sjetio, bio sam nedavno čistio pa mi nebi palo na pamet da se tak brzo opet nafila, fala ppuno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
nema beda zato smo tu ili? ![]() e lord ima nesta kaoprime za graficke? a da nije sinteticki(3d,aqua itd)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Al bojim se da jedino preostaje loopanje 3d markova. Ono staviš 20 puta da sve vrti i odeš na kavu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sruk
|
pa probaj novi bios Fisheru, mad duke je dosao do 5000, mislim bilo bi dobro izvuć max iz nje kad je toliko overclokabilna, naravno ak se moze Ja cu flashat GT sa jos +0.1 pa valjda nebu bilo problema.Samo da mi frend napravi BOOT diskete na 98. Lord Clockan->nisam bas bio dugo a forumu al jesi i ti digo volte od svoje i kolo si stim dobio? malo mi je zao kaj te onaj ATI malo vodi po scoru,fakat mi je krivo. ![]() moja radi sad dobro na 443/1180, pa sam mislio sa jos volti doc do 450/1200,kaj ti mislis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
hahah 20 loopova ccc ![]() ![]() ma idem probas s brenerom ![]() ne fakat neznam kaj da radim sa svojom 6800gt da ju malo skuham?da vidim kolko je stabilna...mislim ne rusi se ni nis...al bzwze da nejde prek 65 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Prime za grafičku ti je 3dmark, staviš sve na najveće detalje (rezolucija i AA i AF) To ti je to. @JVC: Ja sam napravio pencile vol-mod na mojoj na 1.63V i mislim da nisam dobio ništa osim veće temperature. Bitno je jako dobro ohladiti karticu da bi dobio nešto sa voltažama preko 1.5V
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ja vozim dritto 4500. Moja ide do 430 na 1.3 V. Dalje nisam ni isprobavo.Al rezultat od 4500 sam postigo sa 390 mhz na 1.1V:clap: . Tak da je sad kurim da se mogu kurčit sa još 300 markova mi ne dolazi u obzir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Sruk
|
he Mad Duke je stvarno Mad ide samnom u razred. Al dobro glavno da si izvuko Max iz nje. @Lord šta ja znam, mislio sam stavit +0.1V dal ti misliš da je to sigurno, odnosno da neće burn. kužiš, mislim da bi se onda trebala još OCat? A s druge strane mi je blesavo to radit da nebi dobio niša osim celzijusa. A opet neki sa LE idu do 450, pa si mislim i ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
Sa +0.1 nećeš ništa spržit. Moja ima original 1.4 u 3Du, a sad je na 1.63V Prati temp za svaki slučaj
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Pobrini se za bolje hlađenje, naprvi nekakav 120 mm blowhole, one temperature nisu baš lijepe za oči... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Sruk
|
ma mislim da sad kad nema prasine nema potrebe, jer je u igrama na 56C tak da je to OK, A oko rokanja po kutiji, mi se bas i ne da, mislio sam jednu kutiju prodat, ovu dat sestri, a sebi kupit Aerocoolovo Silver za 570kn u kinksu, ima 12CM i 8CM, i najvaznije izgleda kao zvucnik, pa ce se super uklopit sa mojim JVC-em ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Sruk
|
flash...
evo flasho sam jucer, na 1.4V i evo ti pizdarije. radi na defaultnom clokcku, mislim da je radila i na ultri, ali već na 425/1180 nije htijela završit 05mark, inače sa coolbitsom sa ju modo dic na 460/1200 i više(odnosno onaj test je prošao i sve je ok) ALi u benchmarku na returno to proxycon pri kraju izbaci pun ekran kockica i zabloka, zašto? stvar je u tome što radi lošije nakon flash nego prije, jer je prije radila stabilno i na 443/1182.... danas sam pričo sa MAD DUKEom i kaže on da povećavam napon na throttleu-to je valjda napon za hladenje? al to mi je malo čudano kad,kad izbaci kocke ja restartam i odem vidjet tem.--a ona je na 59max? šta sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Sruk
|
a inače u benchmarku kaj sam vidio-frameovi su bili dosta veći i nije bilo artefakta-mislim sve dok se ne raspadne.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|