|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Koji procesor za koju grafičku?
dobar dan, evo bas sam trazio po netu i nikako da iskopam, znaci zanima me ovo: a dobro bi to doslo svima, znaci koji omjer proca i graficke mora biti da ne bi nesto bilo usko grlo. primjer... znaci nije athlon x2 240 za gtx295 i nije i7 960 za hd 3850 npr.. ako me shvacate sto mislim.. znaci trazim neki popis ako postoji, ili eto ako vi znate rangove procesora i grafickih koji mogu jednako izvuc snage jedno od drugog. znam da od viska glava ni na jednom kraju ne boli, medjutim zasto dat 300kn vise za grafu ako ju proc ne moze iskoristit i obrnuto..... uz uvijet naravno, da nam je vazna graficka i cpu u isto vrijeme. (ne samo za surfi sl, onda moze i 9250 i i5 i ok nije bed.)... i da ima optimalno rama... cca prosjek 2-4gb ddr2 800 p.s. ako mod nadje neki prikladniji naziv teme, i mjesto gdje bi se trebalo nalazit neka tamo smjesti... ja mislim da ovdje najbolje odgovara. Hvala!
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 18.02.2010. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni se čini da mi E1400 i 9600GSO taman pašu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|