|
![]() |
#1 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Slanje HDDa busom
Zamislite , kupim HDD Maxtor 40 Gb od tipa sa nickom "Duki" na njuzima i on mi ga posalje busom iz Zagreba u Gradisku, zapakovanom u NISTA, tj. dao ga vozacu busa golog ko od majke rodjenog, ovaj ga bacio u pretinac kod suvozaca i tako je putovao do mene! Javim se vozacu on ga uzme iz pretinca i kaze, ja ti neznam sto je to ali to je za tebe, ja sokiran uzmem hard i pomislim, jel da ga odmah bacim ili da ga nosim kuci pa da ga tamo bacim, dodjem kuci , ustekam ga u komp i zamislite hard radi, foramatiro ga , izmaltretiro raznim programima, nema bedova a i ne cuje se, nemos vjerovat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a samouki majstore svaka skola se placa na srecu ova lekcija ti je bila bespaltna
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
|
Jo meni hardovi stoje doma goli po ladicama pa im niš nije, i prenosim ih gole, glavno da se ne tresu previše
![]() |
#4 |
PC maher
|
Ma proslo je meni puno hardveraja kroz sake, ali za hard sam uvijek imao malo one folije sa zracnim mjehuricima ili antistaticke spuzve da ga upakujem ako ga saljem busom ili postom, ali ovo mi je zbilja prvi put da sam iz ZG hard dobio gol golcat, strava! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|