|
![]() |
#1 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Digitalni USB TV Tuner sa HW mpeg4 encoder-om?
Pozz, vec dulje vrijeme trazim USB TV tuner kako bi hvatao digitalni signal (analogni mi nije bitan), ali za proizvodjace koje gledam (terratec i hauppauge) ne mogu naci mozda najvazniju informaciju: Dal imaju hardware-ski podrzan mpeg-4 encoder. To mi je jedna od bitnijih stavki, pa ako netko moze preporuciti neku USB TV karticu koja sigurno ima HW mpeg-4? Ja sam konkretno gledao Terratec XXS i Hauppauge WinTV MiniStick HD. Vidio sam da mnogi preporucaju Gigabyte U7000 (U7200), ali sumnjam da za tu lovu ima i HW mpeg-4. S druge strane ni U8000 ne opravdava cijenu posto se radi o hibridu koji mi ne treba, a pretpostavljam da nema HW mpeg-4? Savjeti, sugestije... sve je dobrodoslo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sa Gigabyte U7000 normalno mogu gledati HRT HD Promo kanal i slika je perfektna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Neka me netko ispravi ako griješim, ali: hardwerski mpeg encoder je bio prisutan na analognim tv karticama. kod dvb-t signala primaš digitalni stream (mpeg-2 ili mpeg-4) i nikakav encoder nije potreban.
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ovaj moj Compro ima u novom softu opciju "DXVA acceleration", medjutim kad ga ukljucim CPU usage ostaje i dalje zakucan na 30-35% kao i kad je na off. ![]() Sad jel HRT-ov stream "ne podrzava" DXVA (jel to uopce moguce) ili je do softa u beti nemam pojma. Pricam o HRT HD promo. da ne bi bilo zabune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan radio sa Gb U8000 na jednom Toshiba lapu. Uhvatio sve programe (da, i HDPromo), a može čak i snimati iste. Dolazi s daljinskim što je vrlo praktično.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|