|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Flash player za 64bit win
evo kako sam se ja namucio dok nisam to napravio.. nije flash na 64bit htio radit jer jos nisu napravili 64bit verziju flasha. pa da podjelim svama. 1. Otvorite My Computer. 2. otvorite C:\Windows\SysWOW64\. 3. skrolajte dolje i otvorite Macromed directory. 4. otvorite Flash directory. 5. desni klik FlashUtil9b. 6. izaberite Run as Administrator. 7. kad se UAC prompt otvori, kliknite Continue. 8. sljedite upute Flash Player instalacije. mozda sam fulo podforum.no htio sam podjelit ako netko ima problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne radi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
ako misliš na Flash player koji ti treba za Youtube i sl, ne razumijem u čemu je problem toliki... odeš na Youtube, pokušaš otvoriti video, kaže ti da trebaš Flash Player, klikneš link, skineš i instaliraš. tako ja to radim jer mi je najjednostavnije, bez obzira na verziju Windowsa - XP, Vista (x86,x64) i Win7 (x86,x64). Najviše sam instalirao Win7 x64 i radi bez greške.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ali napravi to isto u 64-bitnom browseru...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Aha, ja shvatio da je riječ o OS-u. A po čemu je 64bitni browser bolje? Jednom sam upalio IE 64bit i odmah mi je rekao da nešto ne radi blablabla, pa se ja držim vatrene lisice ![]() Dodatak: baš sam pokušao napraviti gore navedeno (moje) u IE 64 i banana, nema Flasha za x64 itd...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
posto imam win7 64 , skinuo sam firefox ,IE ne koristim. i youtube i takvi rade u flashu.npr traileri na netu za neku igru il slicno nisu mi htjeli radit.pokusao sam skinut novi firefox , ali koliko sam ja vidio nema za birat oces 64bit ili 32bit.tako da sam ovo napravio i meni je proradilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|