Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2010., 19:31   #1
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
Driveri za PCI to PCI bridge

jucer sam uzeo novu plocu procesor i rame ... driveri su se automatski instalirali kod prvog pokretanja kompa ali PCI to PCI bridge nije instaliran kako treba
svaki put kod bootanja windowsa pojavi mi se poruka da instalira te drivere i nakraju da instalacija nije uspjela

http://www.imagesforme.com/upload/f8b39236.jpg

međutim u device menageru uredno stoji da su ti driveri instalirani i da pci to pci bridge radi kako treba ali imam 5 takvih uređaja instaliranih
također na dnu liste imam unknown device na koji kaze kad stisnem propertis "this device is working propertly" i kad dam driver update kaze da je to PCI bus

http://www.imagesforme.com/upload/5f6a7f9d.jpg

također nemogu instalirati drivere od graficke nego on ima svoje drivere koje automatski instalira i sa njima radli ali bez obzira sto instaliram ati catalist controle center nemogu ga pokrenuti ...

probao sam disableati mreznu karticu koja je na ploci jer mi netreba ali svejedno nema pomaka, brisao sam sve drivere i instalirao iz pocetka i sa CD-a koji je dosao sa plocom ali nista
sa driver cleanerom sam pocistio sve drivere od grafike i nista
napravio sam ccmos sa jumperom na ploci, palio komp bez graficke i svejedno nema pomoci
flashao sam najnoviju verziju biosa

nadam se da netko od vas ima rjesenje za moj problem ... konfiguracija je iz my comp

unaprijed zahvaljujem

EDIT: rijeseno, dignuo windowse u safe modu i driveri se instalirali u roku sekunde, sad radi sve bez greske

Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 10.02.2010. u 08:57. Razlog: slike preko 50 kB tnx
Thommy je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno