Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2010., 03:43   #1
tvc
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
problem sa zvučnom..

zvučna koja mi je došla sa matičnom je pregorila,pa sam kupio novu..platio sam je nekih 80kn,na kutiji ne piše ime zvučne već 3d sound card 5+1..ali to nije važno,što sam htjeo reći je da sam instalirao drajvere za zvučnu,a išao sam na everst da vidim koja mi je zvučna i izvještaj je rekao da je C-Media CMI8738/C3DX Audio Device,i sve super radi,ali kada restartam komp ili ga isključim,i nakon ponovnog uključenja zvučnici počmu pištiti,i ništa se ne čuje od glazbe pa do filmova,ali u windows media playeru ne javlja da je greška u zvučnoj kartici,već pjesma ide normalno samo što se ništa ne čuje,već iz zvučnika pišti..,pod device manager drajveri i zvučna kartica su uredno instalirani,..i svaki put kad uključim komp,moram unistalirati zvučnu karticu i ponovno instalirati te drajvere da bi mi pištanje prestalo...molim za pomoć..unaprijed zahvaljujem..
tvc je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2010., 04:36   #2
nagY
www.md-klan.net

nagY's Avatar

Jednostavno nemoj gasit komp :P :P :P hehe sala.... To ti moze cesto bit do windowsa neznam tocno kako rijesit, ali ja sam jedanput imao slican problem, i jednostavno sam digao svjeze windowse, uredno instalirao nove drivere na praznu podlogu i sve je radilo, nego jesi siguran da si dobro obrisao drivere od stare zvucne?

Oglas
Staro 14.02.2010., 12:50   #3
tvc
Registered User

izgasio sam u biosu...
tvc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja