|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
problem sa zvučnom..
zvučna koja mi je došla sa matičnom je pregorila,pa sam kupio novu..platio sam je nekih 80kn,na kutiji ne piše ime zvučne već 3d sound card 5+1..ali to nije važno,što sam htjeo reći je da sam instalirao drajvere za zvučnu,a išao sam na everst da vidim koja mi je zvučna i izvještaj je rekao da je C-Media CMI8738/C3DX Audio Device,i sve super radi,ali kada restartam komp ili ga isključim,i nakon ponovnog uključenja zvučnici počmu pištiti,i ništa se ne čuje od glazbe pa do filmova,ali u windows media playeru ne javlja da je greška u zvučnoj kartici,već pjesma ide normalno samo što se ništa ne čuje,već iz zvučnika pišti..,pod device manager drajveri i zvučna kartica su uredno instalirani,..i svaki put kad uključim komp,moram unistalirati zvučnu karticu i ponovno instalirati te drajvere da bi mi pištanje prestalo...molim za pomoć..unaprijed zahvaljujem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
www.md-klan.net
|
Jednostavno nemoj gasit komp :P :P :P hehe sala.... To ti moze cesto bit do windowsa neznam tocno kako rijesit, ali ja sam jedanput imao slican problem, i jednostavno sam digao svjeze windowse, uredno instalirao nove drivere na praznu podlogu i sve je radilo, nego jesi siguran da si dobro obrisao drivere od stare zvucne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|