|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Elektronika za Seagate Baracuda 7200.11
Potrebna mi je elektronika ili disk sa bad sektorima a da eletkronika radi, kako bi pokušao oporavit podatke. radi se točno o Disku od 750GB podaci: S/N:9QK1RGH7 P/N:9BX156-303 Firmware: SD15 Ako tko ima , slobodno mi se javi ili na PM ili na mail ( sturmer1985 AT gmail DOT com ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jesi siguran da je elektronika otisla?? Mozda nije,mozda je ovo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
moguce
Citao sam već, i vrlo lako moguće, no receno mi u nekoliko servisa da je elektronika, kako je disk sad na diagnostici u infolab-u . Zanima me alternativa, pošto znam koliko se vrte cjene profi recoverya za slućaj ako je elektronika (uglavnom, svakako cu isprobat to sa RS232 spajanjem i pokretanjem diagnostike cim se vrati iz servisa). Zato vrjeme ako tko ima nek se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
|
Vec dosta puta se spominjalo po forumu, da zamjene elektronike na novim diskovima ne "pale".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
mda
Čitao , zbog toga što su u elektronici tweeak podaci za, glavu i ostalo kako bi disk radio (svojevrsna kalibracija), no kolko sam čitao dalje postoji šansa da uspije, a kako se radi o nekoliko godina sakpljanih fotki, i dokumenata na disku koji nažalost nije backupiran, kako sam savjetovao, moram iskušat sve metode...pa makar bile uzaludni trud svirači... za sad najviše nade dajem u ovu foru koja je vezana za 7200.11 , no dok ne stigne disk i dok ne jave i info laba, dal se može i dal isplativo necu ništa znat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Oj! Ima jedna stara. "Trying is the first step toward failure". Sretno u svakom slučaju. Meni je zamjena elektronike pred par godine uspjela. Ali to je zadnja stvar u koju bi se uzdao danas (a i tada). |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Škrtost
Uglavnom, kako još uvjek čekam disk da se vrati, nemogu reći ništa "pametnog" no računaj te da ću vas updateat sa info-om ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|