|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Smrzavanje zvuka u Windows 7
Pozdrav! Ovako...kako mi je krepao onboard zvuk na matičnoj, otišao sam i kupio novu zvučnu da riješim problem i to Terratec aureon 5.1 PCI. I stvar se popravila, recimo. No..svaki put kada windows proizvede neki svoj zvuk, tipa onaj ''klik'' koji se čuje pri otvaranju foldera ili onaj tanašni zvuk kada te win pitaju za dopuštenje..e pa umjesto da taj zvuk traje 1sec kako bi i trebao..kod mene traje 15 sec (vrlo usporena verzija) i za to vrijeme je PC kompletno usporen. Drivere za zvučnu sam skinuo sam terratecove stranice i stavio ih na čistu win7 instalaciju. Probao sam ih micati i stavljati u compatibility modeu sa vistom i xp-om i ništa. U BIOS-u sam stavio disable na onboard audio i ništa. (misleći da se kolju il nešto). Kada maknem drivere za zvuk, windows ne nalazi nove preko updatea. Čudno je što muzika svira u redu, iako i ona povremeno krči ili prekine na sekundu. (a ima i trenutaka kada sve radi savršeno). Help ![]() Moj PC: MBO:Asus p4p800-se CPU:P4 2.8 ghz HT RAM: 3.5 GB DDR1 VGA: Ati sapphire radeon HD4650 1GB DDR2 Sound: Terratec aureon 5.1 PCI HDD: 500GB Seagate OS: WIN7 ultimate |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|