|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Još jedan 5520g
pozz ljudi!!! Imam lapotop 5520g odjednom mi se pojavio crni ekran i mislio sam da je graficka i narucio sam je preko ebay-a i opet isto... Code:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270475212689&ssPageName=STRK:MEWAX:IT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Rečeno već x puta - Acer na grafe u laptopima stavlja vlastiti firmware i moraš kupiti grafu baš za njega ili koja je izvađena iz nekog drugog Acera. Mislim da ti nije u pitanju grafika nego matična ploča jer se laptop zbog defektne grafe ne bi ugasio već samo ne bi davao sliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
E ovo je stavarno bizarno do bola... napravio sam ga i uradio ovo sta je ova napisala ![]() ![]() ktulum, you are the greatest! I had the same problem on my acer aspire 5520g, i thought it is bios and all other things, but after reading 150 posts and trying everything i tried to push the computer around touchpad and it started to work! this means it is some connection, but anyways - i can reach my documents now. THANKS once more! Znaci meni nije htio raditi s novom grafuljom i kad sam stisnuo malo jace oko touchpada dosla slika windowz se digo se ko KITA evo link Code:
http://www.wimsbios.com/forum/topic10177.html ljudi hvala na pomoci ako se ovo ikome desi nek uradi ovo sta sam i ja pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Na ovakvim primjerima se vidi sva 'kvaliteta' Acera. Ko zna koliko ljudi je prodalo lap. u dijelova zbog iste greske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
LOL ovo je stvarno koliko zalosno toliko i smijesno. Ja koliko god na pocetku za svoju toshibu mislio da je lose izrade tek sada nakon god i pol vidim da zapravo i nije losa. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|