|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Transcom
Evo ovako dobio sam posao u Transcomu u Osijeku tele 2 telefonski operater, u ponedjeljak 20.10.2008 idem na trening za to. Sad zanima me jel ima tko iskustva s njima, kakve su place itd...jer citao sam na netu i vecina kaze da ne idem tamo radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
kako si pristao na posao a ne znas kolika ce ti biti placa? na žalost ne znam nista o Transcomu, ali me zanima Megatrend. Ako netko ima kakvih iskustava ili zna nekoga tko tamo radi nek mi se javi na pm pls. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa na razgovoru sam bio prije 2 mjeseca i sad su tek javili. Ali kazem citao sam izjave mnogih ljudi koji govore da im je tamo bilo odvratno i da je izrabljivanje...itd zato me zanima jel ima tko iskustva tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Kolega, aj provjeri privatne poruke imam par pitanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Plaće su obično redovne...negdje najkasnije do 13. u mjesecu, što se samog posla tiče psihički je naporan, treninzi su dugotrajni i čisto gubljenje vremena, na početku će se činiti savršeno zbog fleksibilnosti samog rasporeda rada, ali kasnije oni stave neke posebne uvjete...provode stalna testiranja ( jednom tjedno pišeš ispit o svim mogućim uslugama, snimaju se pozivi, a kasnije te i ispituju...) citat moje sestre... inače radi tamo nekoliko mjeseci kaze dobro je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nezaposlen si? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Prvo mi nije jasno kako si mogao pristati na poaso za koji ne znas koliko ces biti placen, ali ok. Kao drugo sta te briga kako je, vidjeces kada pocnes raditi. Ako si trenutno nezaposlen dobijaces sigurno vise nego dok si na birou za nezaposlene, a ako ti se posao ne bude svidjao uvijek mozes dat otkaz tako da...
![]() |
#10 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
.. imam za par dana razgovor za posao a neam pojma sta ce biti ... cuo sam da dugo traju razgovori .... moze li mi netko vise o tome reci? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ne znam što je svima toliko problem taj razgovor za posao. Ja sam baš sinoć, sasvim slučajno imao razgovor za posao. Otišao do jedne radio stanice da vidim kako mi je pajdo s kojim sam radio na bivšem radiju. Nisam njega zatekao gore, ali zato jesam tonca koji me je odmah pitao da li bih radio. U roku 10 minuta se tu pojavio i gazda, dogovorili uslove, samo još sutra treba da mu odem i kažem da neću da radim kod njega. ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo da podignem thread, krenuo sam na teninge u Transcom u Osijeku za Tele2 SZK. Jel ima koga da tamo radi ili je radio da kaze kako je stvarno tamo. Jerbo na netu ne postoji pozitivan komentar o njima.
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() hej, dali još radiš u transcomu? i kako je? ja sam danas išla tamo na neki intervju...pa ako može pomoć...jel ok tamo raditi ilii...vidim da mnogo ljudi pljuje po transcomu ;(( |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
ajoj
[quote=rams;1412844]Nisam ni počeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Moja sestrična tamo radi već više od dvije godine. Kaže, u početku je gadno, dobiješ najgore poslove i samo se ne trebaš sekirati i ne primati uvrede bijesnih customer-a osobno. Kad stekneš neko iskustvo i neki rejting, dobiješ bolje poslove i veću plaću i fleskibilnost. Uglavnom, ona je zadovoljna, plaća nije neka, ali na ovom osječkom tržištu rada sasvim je zadovoljavajuća.
![]() |
#17 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
rad u SZK je strahota. radio sam u bnet-u 2 mjeseca i naslušao se strahota svih mogućih i nemogućih. strava koliko ljudi mogu bit ignorantno glupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ovi ne rade samo službu za korisnike, nude i neke druge usluge koje jedan call centar može nuditi, ali, koliko sam čuo, te najgore poslove dobijaju rookie-i, pa kad malo očvrsnu imaju šansu raditi nešto manje turbulentno.
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo da dignem temu jer su i mene zvali da dodjem sutra na testiranje...pa ako mi može neko reći dojmove iz prve ruke...jel stvarno toliko loše koliko se priča(što se tiče plaće)?ostalo se da istrpit ako su pare barem neki prosjek s obzirom koliko se zaradi preko studentskog servisa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|