|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Pomoć oko foruma
Ne znam pravila koja se tiču novih foruma,ali neću pozivati č nikoga niti se reklamirati i svoj problem ću pokušati objasniti na primjeru druge teme a ne teme foruma. Dakle zanima me kako ću si složiti forum? Dakle recimo Hrvatske autoceste i onda unutar njega teme o slavonskim,istarskim,... i kako ću dodati recimo Hrvatske šume pa onda opet unutar toga istarske,slavonske... Na što od sljedećaga kliknuti ![]() Ja sam klikno na New category ali kada sam sve napravio nije mi se pojavilo željeno Zatim sam pokušao s New forum ali ista stvar dakle kako??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Prvo stvaraš kategorije, a zatim forume (ili podforume, kako želiš) unutar istih. Samo je potrebno novom (pod)forumu dodijeliti kategoriju u koju se stavlja. Razlog zašto nisi dobio ništa dodavanjem kategorije jest što je bila prazna, a dodavanje foruma, jer nije dodijeljen određenoj kategoriji i/ili kategorija nije kreirana prije toga. Ovo vrijedi za sve forume bili to vBulletin, IP.Board, SMF, phpBB. Eventualno se drukčije zovu kao npr. Parent i Child izrazi koji samim svojim značenjem ukazuju što su i lako se primjenjuju na objašenjenje koje sam dao za tvoj slučaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ok postavio sam kategoriju "Pravila" ,sada mislim da treba postati post u kojem su pravila jel tako?) To ću (pretpostalvhjam učini kada kliknem na duge za novu temu,no međutim kada to učinim javlja mi grešku,vjeorvarno radim grešku ali ne znam gdje . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Sad si napravio kategoriju. Zatim moraš napraviti (pod)forum u koju će ići ta tema. Jer ne možeš otvarati temu/postati u "čistoj" kategoriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ok riješeno,sada izgleda ovako: Pravila -pravilnik Zatim uđem u pravilnik i piđše mi (u centru najdeblje) No topics were found. This is either because there are no topics in this forum, or the topics are older than the current age cut-off. I pokušavm otvoriti temu javlja mi grešku... Oprostite što gnjavim ali kad sam banan na forumu gdje inače tražim pomoć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Hm. Otvorio si kategoriju, podforum, trebalo bi ići. Koju grešku javlja prilikom otvaranja teme? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() Inače tu grešku mi je javljalo i prije.. Kao da preskačem nešto...inače forum je na forumeru ako to što znači... Gleda sam da nije slučano automatski namještena granica (odrđeni broj postova za pokretnja teme) ali nisam našao.. a ne znam gdje tražiti,znam da neki forumi to imaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
Poznat mi je taj problem kod forumera. Kod novih grupa korisnika, po defaultu mu nisu dodijeljena prava. Znači moraš u panelu dodijeliti svakoj grupi korisnika da mogu postati u svakom podforumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Malo glupavo ali kako ću to napraviti ,znam na koji panel misliš ali ne znam gdje je to...Sve sam dvaput pretražio i ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Uspio sam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|