|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
genius SW-HF2.1 3000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
e hvala ti. si zadovoljan zvukom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
49%winner
|
Jesam vrlo, makar sam ih primarno uzimao zbog estetike i zamjene starog 5.1 sustava kojeg nisam imao gdje staviti. Puno su jači od starih zvučnika, a neku veću razliku u kvaliteti nisam primjetio. Ne štedim ih nimalo. Prije sam imao Creative T5900. Od minusa bi naveo kratke kablove, on/off prekidač iza suba (makar ih nikad ne gasim, ne zuje, nemam potrebe), prejaka blještava plava dioda na subu (ništa što malo izolirke ne može srediti), nema zaštite za tweeter i osjetljiv je na dodire. Plus ide drvenoj izradi i izgledu (maska se može skinuti, onda izgledaju još bolje - link), 2 way sistemu i onome što prije nisam imao - subu s dovoljnom rezervom snage. Još ih nisam držao pojačane na max dulje od 5min jer je sveukupno sistem jako glasan. Uzeo sam ih samo zato jer za te pare nisam našao nijedan sličan Logitech ili sl. 2.1 sistem.
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
![]() svidja mi se 6.5" vufer ali mi se nesvidjaju kontrole na subu, al za tu cijenu ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
49%winner
|
E da kontrole su isto nezgrapno smještene ako ćeš ih često koristiti. Zaboravio sam na njih jer ih ne koristim, naštimao sam ih na subu a ostalo reguliram preko kompa. Ako zafali snage, malo se rastegnem ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nema ih vise, rasprodano. ![]() Jeli znas ima li ih jos igdje? |
|
![]() |
![]() |
|