|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
![]()
CPU AMD Athlon XP, 2000 MHz 2400+ -->
MBO nVIDIA nForce2 Ultra 400,ECS N2U400-A RAM 512MB (PC3200 DDR SDRAM) 2x256MB VGA SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 MB HDD Maxtor 40 GB napajanje novo LCpower 420W Ovako nekako počinje moj problem, odlučim formatirat disk i nikako nisam mogao,i u tome svemu se pokvari hdd (da ne pišem cijelu priču nebitnu),uzmem novi (polovan) i opet nemogu formatirat,prebacim u drugo računalo boota najnormalnije, instaliram win xp, sve radi vratim hdd u prvo racunalo i tu nastane problem. Prilikom podizanja u win ponudi mi da ga pokrenem u Safe Mode,Safe Mode with Networking itd..... koju god opciju da odaberem on se restarta i tako u krug. Od mojih silnih pokušaja sad više nemogu niti birat šta da kliknem nego ona crta ostane gdje je nema micanja gore dole,ali i dalje se restarta.Moram napomenuti da je prvi hdd normalno ulazio u win.
Probao sam vadit jednu od pločica od memorija, pa isključit sve nepotrebne stvari ali ne pomaže. Ima li tko kakvu ideju? hvala konfiguracija je sljedeća: CPU AMD Athlon XP, 2000 MHz 2400+ MBO nVIDIA nForce2 Ultra 400,ECS N2U400-A RAM 512MB (PC3200 DDR SDRAM) 2x256MB VGA SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128 MB HDD Maxtor 40 GB napajanje novo LCpower 420W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pokušaj s drugim IDE kabelom uštekati disk, možda je do njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
normalno da ti neće dići windowse ako si ih na drugom računalu instalirao... sve mi se čini da ti je matična otišla papaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|