|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Stronghold 3
Tek sam sada vidio da izlazi treći nastavak jedne od boljih strategija koje sam igrao još na starom PC-u... Jedinica je bila meni jedna od najboljih svog vremena, dok je dvojka kaskala dosta za jedinicom... Citiraj:
Citiraj:
Jedva čekam! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
E vidiš i mene je zaintrigiralo što izlazi. Kad se prisjetim editora i svojih misija full dobra igra ![]() ![]() Malo su pretjerali sa cijenom pa ga ću ga uzet direct to drive :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Super, nisam znao da je tako blizu! Ugodno iznenađenje! Igrao sam tu i tamo stronghold kingdoms ali to nije to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Igra je vani, meni po default-u sve na ultra, ali iskreno, igrao sam 10min i mislim da će biti pis of ši* ko i drugi dio :O Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.10.2011. u 13:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#17 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
ista igra ko stronghold2 samo bolje optimizirana. nepotrebni razmak između građevina. sv u igri dobro osim samo gameplaya. moja verzija igre dosta zbagirana>skidrow< stronghold 1 i crusaders su vrh ovo ostalo sucks |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovak, imaš kampanju, ekonomsku kampanju i neku ratnu kampanju, imaš free building i mp koji nisam probao. Kampanja je tak tak, srednje, dosta teška, i zaj...na... Ništ posebno da bi te dugo držalo u igri, ništ bolje previše od dvojke, malo je lakše s građenjem i to je to ![]() Nije vrijedna bacanja love i spomena ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To je bilo očito već kod prvog trailera da ce sakat masnu kitu. SH1 je imao predivnu atmosferu, animacije, glazbu, igrivost. Ma sve! Ta briga za detalje! Crusader je povećao broj neprijatelja i uveo skirmish koji je rulao. Sve nakon Crusadera ne valja.
![]() |
#21 |
|
postoji neki patch ili mod za crusader. zove se crusader extreme. i fakat je extreme. meni se osobno gadi ali može se probat.imaš 10000 vojske i spelove ko iz gospodara prstenova. bljak |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako pobogu tu kazem jedinicama attack move, ako kliknem na jednog lika svi koplja po njemu i overkillaju dok enemy pametno gađa jednog po jednog ekipa mi ne skuplja resurse i razne druge bedastoće se dešavaju ...
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
Patch awaiting!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo rijesenja ako nemožete proć misiju jer je igra zbugirana, odite u documents/Stronghold 3 folder, pod profiles ima campaign_manager_state.xml datoteka koju se da editirat i tam mozete po volji misije otkljucavat ^^
![]() |
#26 |
|
kad napravim više od 3 građevine di se nekaj šljaka uvijek jedna dvije kasnije prestanu sa radom. a da attack cmd ne radi .jbg. moraš jednog po jednog slat ![]() mislim da igre prebrzo izlaze jer imaju neke rokove i sami bugovi na sve strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
igra je žešće smeće... došao do 5. lvl-a military i nema šanse dalje... neprijatelj pošalje dva streličara i dva koplajnika i pobije moji 15 bez frke... jer ovih 15 gađa jednog... a kad ja napadam onda moji 30 kopljanika nemre sredit njihova dva streličara... poznato otežavanje igre da bi se produljilo igranje... deinstalirao sam to smeće, u usporedbi sa AOE ovo je govno... trebali bi dijelit ovakve igrice u neskvik pahuljicama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|