|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Voltmod gigabyte radeon 9550
Evo nakon dugo trazenja sam nasao voltmod za gigabyiticu 9550. Sutra uzimam lemilicu u ruke pa vidimo dokle ce!:confused: Ako nekog zenima evo link . Stranica je na poljskom jeziku!!:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Evo nakon malo igranja lemilicom grafulja se veselo i stabilno vrti na 470/270.:clap: Išla bi ona još samo moram staviti hladnjake na memoriju. Budem se još igrao ovih dana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Možda ima bolje standardne napone. Moja je imala 1.2 V na gpu i 1.49 na memoriji. Digao sam gpu na 1.3 i memoriju na samo 1.6 jer nemam pasivaca gore pa mi ne vrijedi zasada više stavljat. Probao sam dosta biosa ali sam nakraju sam oriđiđi malo doradio pa sa njime radi. Imas li ti Bruno možda koji dobar bios za Gigabyticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Moja Abit 9550 128MB 128bit-a s powercolor 9600 Pro bios-om ide 470/280 dakle 470/560 i nije mi dosta naravno ![]() Isprobao sam ravno 10 različitih bios-a. Neznam dal ovaj volt-mod vrijedi i za moju Abiticu.??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
moze jedan tutorilal kak izvuc sto vise iz te kartice.. prvo onak dizat kolko ide pa onda dizat voltazu pa ako se klupuje novi kuler kolko ide pa promjena biosa pa taj voltmod al onak za debile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Sta zapravo radite s tim voltmodom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nakeljio sam ja na memu nekakve samoljepljive pasivce pa sada nece vise od 260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Morat cu smislit nesto bez ljepila. Onako sa nekakvim kopcama ili stipaljkama jer su mem. cipovi tocno jedan nasuprot drugog. Dignuo sam napon gpu na 1.35 V i isao je na 485 bez gresaka. To je bilo samo za probu jer i tamo moram staviti bolje hlađenje. @ Bruno_Rv - mislim da na ovoj kartici nije moguce mjeriti napon iz biosa nego samo instrumentom direktno na pcb-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo javljam se nakon dužeg vremena i nemam baš puno toga za reć! Ovi hladnjaci na memoriji su mi izgleda napravili nekakav "sendvić" efekt i izgleda da su shebali neki od chipova memorije tako da mi memorija sada ide max. 250 MHz@1.62V . ![]() ![]() ![]() GPU je i dalje vrlo živahan na 480MHz@ 1.3V. @Freek: Gotovo svaka kartica ima svoje mododve tako da treba dosta Googlat!!! Ovaj mod je OK. Kada posudim digitalac nabacit ću koju sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
tako se i meni memorija sje....,imam asusovu 9550 GE,i držao sam ju na 400/300 sa atitool-om i tako radila ona tjedan dana i nakon toga počeli artifakti,i pokušam ja opet clockat i neće preko 250,al onda sam ju flashirao sa 9600 pro biosom i sad radi već mjesec dana bez problema na 400/275.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|