|
![]() |
#1 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Handball Simulator 2010 European Tournament
![]() Minimum System Requirements: * System: Windows XP / Vista * Processor: Pentium 4 - 2 GHz * Memory: 512 MB * Video Card: ATI Radeon X850, NVIDIA GeForce 6800 128 MB * Audio Card: DirectX - compatible sound card * Hard disk: 1 GB Handball-Simulator 2010 - the world's first handball simulator for the PC! In the game for more than 16 countries, you can create your own team and participate in the European Championship. In Handball-Simulator 2010 - 3 game modes: friendly match, tournament, throwing the ball with 7m. Clever adversary, realistic graphics and a true spirit of competition - all this in Handball-Simulator 2010! Evo izašla je prva "rukomet" simulacija, dan prije prvenstva možete piknut rukomet.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Ako je igrivost dobra onda me grafika ne brine, al bitna stvar je da se je to pokrenulo, sigurno će sad krenuti i ostali proizvđači igrica u rukomet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
|
To je istina da je prva igra tog tipa i to vrijedi svake pohvale, a ako je početak proizvodnje takvih igara onda super jer sve što kolega Roso kaže je istina. Barem po pitanja grafike i fizike (ako uopće to možemo nazvat fizikom).
![]() |
#5 |
Why so serious
|
Evo odigral prvu tekmu HRV-FRA Grafika je OK, nije sad neka al nije ni ovak loša kak je na ovom videu di je stavil kolega, stavi se sve na high i ok je. Veći problem je kaj nema license, dresovi su uredu makar ja mislim da nisu identični al kad staviš KROATIEN znaš da je hrvatski. Igra je više zabavna nego ozbiljna, za prvi uradak te vrste je i više nego dobro. Super je napravljeno kad se uđe u klinč sa igračem pa se hrvaju oba... E da i još kaj sam primjetil lopta je malo preteška, kad udari u stativu pa padne na pod osječaj je ko da igraju sa medicinkom. Vrijedi probati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Astragon štanca te simulatore ko lud ![]() Mali offtopic, nevezano za ovu igru, ali bacite oko na http://handball-challenge.cxberlin.de/ to bi već moglo biti nešt...šteta kaj izlazi tek 2011.
![]() |
#7 |
Why so serious
|
Ma to je video, nema tu gameplaya, ko zna kak bude to izgledalo kad izađe, al jedva čekam, poslje nogometa mi je rukomet tak da sam nestrpljiv. Haha napokon sport u kojem bude HRV ko Brazil u nogometu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo baš sam danas potražio neku Handball igru i naišao na ovo. Skinuo, probao, i što reći: Pošto je prvi uradak mogu reći da je ok, ali igra mi je doslovno dosadna. Odigrao sam 2 partije, ai je jako loš, lopta je preteška, još je na njemačkom... Onako, skinuo, probao i to je to. Šteta što je ovo tek prva, al ajde, bar nešto.
![]() |
#12 |
Why so serious
|
Pa velim, nije nekaj al za probat i vidjet kak bi to funkcioniralo na PC-u nije loše, nije mi žal tih parsto MB ![]() Al da, pa velim ko da se igra s smanjenom medicinkom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|