|
![]() |
#1 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
HTC Hero...opcenito o...
Kod mene doslo vrijeme za promjenu mobitela pa malo vazem izmedju nokie n97 i ovog HTC-a,znam da su to potpuno razlicite platforme al svejedno samo ta dva me interesiraju i jedan od ta dva uzimam.....pa bi molio malo vlasnike spomenutog HTC-a ukoliko ih ima da malo napisu o uredjaju i jel vrijedi tih para........a isto tako neka ova tema bude za ovaj uredjaj i ko ima nesto pitat neka slobodno posta..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
evo ja ga uzeo prije 3 dana... za sada sam zadovoljan. Prednosti: Dobar web preglednik odličan touch programčići, i odličan osječaj kad ga se koristi. Nedostatci: Bluetooth sharing za sad ne postoji nema bljeskalicu na kameri ne podržava divx za sada Vidjet ćemo kad se napravi upgrade androida , ne znam kad će biti. sve u svemu dobar telefon, ne skidam se s njega. baterija traje od jutra do spavanja...ali ga talim cijeli dan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Što se tiče bluetootha, pogledaj na Android marketu neki third party alat za to. Čitao sam da se to samo po defaultu ne nudi, ali da postoje aplikacije. Eventualno updateati verziju Androida, ako je to uopće moguće.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Navodno. Ce ubrzo izaci upddate jer cini mi se da ima sve vise i vise bugova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|