|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
vent na NB
moja ideja je slijedeća... skinuo sam orginalni pasivni-aktivni kuler sa ati 9800se (pogledaj sliku) i htio bi ga montirati na NB na svojoj matičnoj... e sad, veličina venta je taman da mi stane na pasivac koji je na NB-u i budem ga vec nekak pričvrstio (ak niš drugo, bum ga zakeljio ![]() ovo piše iza na ventu: model: blablabla...(nije bitno) DC 12V 0.11 AMP evo par slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
evo i NB-a na ploči... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
odes u chipoteku i kupis zenski tropinski konektor za ventilatore za racunalo (trebali bi ga znat nac kad im ovako objasnis) s njim kupis i stopice koje se stavljaju na kabel stavis stopice na krajeve kabela i crnu zicu uguras u rupu kraj broja 1 na konektoru a crvenu u sredinu naravno provjeri imas li na ploci slobodan konektor
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala na savjetu ![]() imam 3 slobodna konektora na ploči... budem se javio ako šta zapne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Na kelleru je onaj dvopinski. To se zgura u onaj tropinski bez beda, samo nacilješ desne dvije žice. Shit, evo sad bi ti sliku pokazo, al crko baterije u digiću. Probaj, 100% stane. Kakva čipoteka... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|