|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
FlashGet (2.0.2.1028) skine 4GB a na RS stranici piše 22207522 KB
Već par dana imam problema sa DL-om preko FlashGet-a. Jučer naprimjer započeo sam skidanje u 23:00 i imao sam oko 3,5GB preostalog prometa, da bi ujutro oko 8:30 FlashGet stao. Idem na RS stranicu provjeriti, kad tamo Traffic left: 12MB. Idem gledati log kad tamo piše: Sun, 17. Jan 201078.134.153.XXX22207522 KBSad mi pak ništa nije jasno. Nakon pola noći dobivam novih 5GB, a sa onih 3.5 to je 8,5GB. Po RS računici happyhour za premium korisnike traje od 2 do 10 ujutro i tada se računa samo 10% od ukupno skinutog prometa. Imam 2Mbitni DSL (u idealnim uvjetima to je oko 700MB na sat) i po toj računici od 23:00 do 02:00 skinem oko 2GB a od 2 do 10 ujutro oko 600MB. Znači sveukupno 2,6GB do 10:00 ujutro pa bi onda trebalo ostati oko 6GB, a ono ne da nije ostalo nego i prije 10 sati (8:30 da budem točniji) fali tih 6GB. Kako?!?! Išao sam provjeriti u mapu gde su mi se skidali rar-ovi koliko mi je FlashGet skinuo, kad tamo nešto malo preko 4GB. Jel' to RS zafrkava ili je problem u FlashGetu? Za taj dan je u logu prijavljena samo jedna IP adresa, wireless mi je na modemu zaštićen ali i isključen (Thomson Modem ST780), skidam samo sa stolne kante. Znam da FlashGet skida preko više istovremenih konekcija, ali nisam siguran da je to razlog tolikom prometu. Bilo bi dobro kad bi mi netko tko ima FlashGet u malom prstu, pomogao oko detaljnijeg i finijeg podešavanja istog ili da mi da neki link na tutorial za njega (ovo kaj sam sam pronašao vrlo je šturo i općenito). Ili ako je problem u nečem drugom da mi pokuša pomoći nekim savjetom. Unaprijed zahvalan na svkoj pomoći. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|