|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Foxit Reader javlja greške kod otvaranja PDF datoteka
imam dosta e-knjiga i sličnih stvari u pdf formatu, koje se dugo povlače s harda na cd, s cd-a na cd, s cd-a na dvd, s dvda na hard, itd ![]() i nedavno idem malo pročešljat to, a polovicu pdf-ova ne mogu otvoriti te javlja ovaj problem: http://img225.imageshack.us/img225/1...titled2mi4.jpg a na nekima ovo: http://img229.imageshack.us/img229/8272/untitledks4.jpg ne radi se o shortcutima, a file-ovi su normalne veličine jel ima netko ideju što je uzrok ovome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori samo program Foxit Reader i iz njega otvori dokument. Ako radi, vrati se u Windows Explorer i opet iz njega otvori.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što točno ne radi? Možeš li te fileove kopirati na disk?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni je tako bilo sa par knjiga i morao sam se pozdraviti sa njima ...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
prastara tema ali da stavim točku na i ![]() shvatio sam brzo u čemu je problem ali zaboravio ovdje napisati problem je bio u č,ć,š,ž u imenima foldera unutar kojih su se negdje nalazili pdf-ovi. foxit reader jednostavno ne razumije dijakritičke znakove i to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|