|
![]() |
#1 |
Stari član
Datum registracije: Jul 2007
|
Virus na memory sticku
Neko smeće od virusa mi se naselilo na stik i napravio mi rusvaj tamo. Svi folderi koji su bili na stiku preimenovao je u .exe osim dva word filea koji su bili izvan tih foldera. Čim sam ubo stik u PC Nod mi je prijavio nekakve prijetnje i opciju da briše što sam ja i kliknuo. Sad više nemam niti jedan od tih foldera na stiku. Jel se to može nekako vratiti? EDIT: Evo uspio sam nekom metodom preko CMD prompta izbrisati taj virus, ali još uvijek ne vidim foldere koji su bili na stiku. Ako u exploreru idem na properties stika vidi se zauzeće od 1gb koliko je i bilo. Kako sad da pronađem te foldere? EDIT: uspio sam preko folder optionsa, sve sam kopirao na komp i formatirao stik i odskenirao ga sa NOD-om i sada opet pronalazi neki trojan uz poruku "MBR sector of the 3. physical disk contains trojan win32/Mebroot.K." Kako to sr..nje uništit? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.01.2010. u 13:03. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stari član
|
Probao sam taj malwarebytes ali ne pronalazi ništa. Sad se na kraju postavlja i pitanje koliko je uopće taj trojan opasan jer sjetio sam se da je i prije bio gore i nije bilo nekih problema. U nekim laptopima sa NOD32 znao je izbacivati crvene ekrane ali ne i opciju za brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ukljuci da ti se vide skriveni file-ovi i folderi, ukljuci da ti se vide extenzije file-ova. Sve ti se to nalazi u folder options. Tvoji file-ovi se nalaze na stiku ali ih je virus sakrio. Svi folderi (odnosno to je samo ikona foldera) sa .exe ekstenzijom su virusi. Pobrisi ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stari član
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |