|
![]() |
#1 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
Alertpay-kako stavit novce na alertpay account?
Pozz. Napravio sam si alertpay account.Sto sve moram imati da bih mogao staviti novce na svoj acc posto mi treba za internet kupnju.Nemam kreditnu al mogu otvorit ziro racun a mogu si i slozit visa electron posto sam student.Ako postoji neka druga opcija za studente slobodno predlozite. Kako funkcionira ta transakcija sa ziro racuna na Alertpay account?Gledao sam al stvarno ne kuzim kak bi to moralo funkcionirat.Moze neki tutorijal ili bilo kakva pomoc? Isto tako u za visa kreditnu.Nikad nisam radio s tim pa molim pomoc. Jel se mogu stavljat gore novci preko uplatnice?<-ovo bi mi bilo super rjesenje ako se moze ![]() I jel trebam prekopirat osobnu za vertifikaciju? Eh i jos nesto sto ueliko otezava stvari.Nikad nisam radio sa slicnim servisima pa ako bi tko imao volje da mi objasni kako sve to funkcionira. Hvala i Ispricavam se na toliko pitanja al ovo mi je jako vazno. EDIT:Zasto mi ne prepoznaje slovo č.š kad sam se registriso i sva ostala slova sa kvačicama?
Zadnje izmijenjeno od: mihi999. 28.12.2009. u 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja nisam, nikad stavio novac na ap,samo uplaćivao preko njega,čel,ček što bi ti kupovao preko ap??ja imam ap samo zbog internet zarade,ta transakcija ne znam kako bi išla pitaj suport,da treba kopija osobne za verifikaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|